05 / 05 / 2024

topkapı Mercure

topkapı Mercure

Accor grubu Türkiye'de ki yatırımlarına devam ediyor. Mercure, ibis ve Novotel markaları ile 9 şehirde hizmet veren firma şimdi de Mercure İstanbul Topkapı'yı açtı.

Mercure Topkapı Hotel World Travel Awards'tan 2 ödül aldı!

“World Travel Awards 2015”in sahipleri belli oldu. Bu yıl 22. kez düzenlenen ödül töreninde Türkiye birçok dalda ödüle layık görülürken, ödüllerinin 2’sini Mercure Istanbul Topkapı Hotel aldı.

Accor grubu Mercure İstanbul Topkapı ile Türkiye'de büyümeye devam ediyor!

Accor grubu Türkiye'de ki yatırımlarına devam ediyor. Mercure, ibis ve Novotel markaları ile 9 şehirde hizmet veren firma şimdi de Mercure İstanbul Topkapı'yı açtı.

Mercure Hotels Topkapı bu ay açılacak!

Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Mercure Hotel Topkapı ne zaman açılıyor?

Açılışa gün sayan Mercure Hotels Topkapı şimdiden dolmaya başladı. Niziplioğlu Group'un şehir otelciliği alanında ilk yatırımı olan Mercure Hotels İstanbul Topkapı bu ay kapılarını açacak olmasına rağmen şimdiden yoğun ilgi görüyor.

Mercure Hotel İstanbul Topkapı Nisan ayında açılacak!

İnşaat, akaryakıt, turizm, değerli madenler gibi birçok sektörde yatırımları bulunan Niziplioğlu Grup turizm sektöründeki yatırımlarına hız verdi. Grubun birkaç yıl önce yatırımına başladığı Mercure Hotels İstanbul Topkapı çok yakında misafir ağırlamaya b

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü açılış tarihi belli oldu!

Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi Topkapı Sağlık Bilimleri Kampüsü'nün Mayıs 2014'te açılması planlanıyordu. Açılışı kesin olmamakla birlikte Haziran sonuna ertelenen kampüste hasta alımları Eylül 2014'te başlayacak.

Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek!

Carlson Rezidor Grubu, Radisson Blu ve Park Inn by Radisson gibi Ankara, Kayseri, İzmir, Çeşme ve Mersin'de de faaliyetlerini sürdürüyor. Radisson Blu Hotel İstanbul Topkapı 2016'da hizmete girecek.

Topkapı İnşaat Orion Park daire fiyatları!

Topkapı İnşaat imzası ile İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen ve de 62 bin metrekare arsa alanı üzerinde konumlandırılan Topkapı İnşaat Orion Park daire fiyatları...

İş GYO Nef Topkapı projesi ruhsat aşamasında!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile NEF'in birlikte hayata geçireceği Topkapı projesi, Şişecam arazisinde yer alıyor. Ruhsat aşamasındaki İş GYO Nef Topkapı projesinin yaz sonu satışa çıkması planlanıyor

Topkapı Sarayı en çok ziyaret edilen yer oldu!

Türkiye' deki müze ve ören yerlerini gezen 4 milyon 2 bin 128 kişiden 796 bin 588'i Topkapı Sarayı Müzesi ve Harem Dairesi' ni ziyaret etti...

Topkapı Sarayı Müzesi yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği yer oldu!

Türkiye'deki müze ve ören yerlerini toplam 4 milyon 2 bin 128 kişi ziyaret etti. Yerli ve yabancı turistlerina en çok ilgi gösterdiği yer,Osmanlı Devletinin 380 yıl idare merkezi ve resmi ikametgah olarak kullandığı Topkapı Sarayı Müzesi oldu

Topkapı Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Topkapı Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Zafer Topaloğlu tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Zeytinburnu, Merkez Efendi Mahallesi Toya Plaza'da kuruldu.

Her 5 turistten biri Topkapı Sarayı'nı gördü!

Türkiye' de yılın ilk 3 aylık döneminde, geçen yıl olduğu gibi yerli ve yabancı turistlerin en çok ziyaret ettiği yer, Topkapı Sarayı Müzesi oldu. Her 5 turistten biri Topkapı Sarayı'nı gördü.

topkapı Mercure Haberi

topkapı Mercure

Nisan ayında hizmete giren otel, Mercure istanbul Altunizade ve Mercure istanbul Taksim'in ardından istanbul'da açılan 3. Mercure Hotel oldu. Otelde 204 oda, 10 adet çok amaçlı toplantı salonu ve balo salonu ile Türk ve dünya mutfağı'nın örneklerini sunacak ana restaurant, Ala Carte Restaurant, Lobby Cafe, Lobi Bar, Business Center ile birlikte tam donanımlı fitness ve SPA merkezi...