19 / 05 / 2024

Topkapı nerede

Topkapı nerede

1959 yılında İstanbul'un eski giriş kapısı Topkapı Kapısı, Londra asfaltının ve yeni İstanbul girişinin açılmasıyla kullanılmaz olmuş. Topkapı Kapısı, gözden uzak olunca gönülden de ırak olmuş.

1952 yılında Topkapı'da metrekaresi 3 liraya arsa satılacakmış!

Reşat Altın'ın 45 liraya satıldığı 1952 yılında, İstanbul Topkapı'da sanayi mıntıkasında, kırka yakın ev yapmaya müsait 23 dönüm arsayı metrekaresi 3 liradan satın almak mümkünmüş.

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...

Topkapı 29 nerede?

Topkapı 29 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Topkapı 29 nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Akzirve Topkapı 29 nerede?

Akzirve Topkapı 29 projesinde ön satışlar başladı. Akzirve Topkapı 29 nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı 29 nerede sorusunun yanıtı ve detaylar...

Akzirve Topkapı nerede?

Akzirve Topkapı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Bakırcı Topkapı nerede? Konum bilgisi!

Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bakırcı Topkapı nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Bakırcı Yapı Topkapı nerede?

Bakırcı Yapı Topkapı nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede 264 konut, 23 ticaret alanı bulunuyor...

Akzirve Topkapı nerede 2020?

Akzirve Topkapı nerede 2020 sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Akzirve Topkapı nerede 2020 sorusunun yanıtı...

Topkapı Evleri nerede?

Sur Yapı tarafından hayata geçirilen Topkapı Evleri'nden 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. Peki Topkapı Evleri nerede yükseliyor?

Elexia Topkapı Evleri nerede?

Yeşil GYO tarafından hayata geçirilen Elexia Topkapı projesi konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki Yeşil GYO Elexia Topkapı Evleri nerede?

Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı nerede?

Beyaz Park Topkapı Residence'de 371 konut ve 9 ticari birim bulunuyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Beyaz İnşaat Beyaz Park Topkapı nerede?

Beyaz Park Topkapı nerede?

Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı Beyaz Park Residence'de 1+1, 2+1 ve 3+1 konutlar bulunuyor. Proje 100 milyon lira yatırımla hayata geçiyor. Peki Beyaz Park Topkapı nerede?

Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Beyaz Park Topkapı'da dairelerin büyüklükleri 70 metrekare ile 210 metrekare arasında değişiyor. Proje 15 bin 500 metrekarelik alanda yükseliyor. Peki Davutpaşa Beyaz Park nerede?

Topkapı Inİstanbul Lokal nerede?

Daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması öngörüldüğü projede daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Projede daireler 48 metrekareden başlıyor. Peki Topkapı Inİstanbul Lokal nerede?

Topkapı nerede Haberi

Topkapı nerede



ESKİ TOPKAPI GİRİŞİ: Gözden uzak olan gönülden de ırak olur, denir. Yeni Londra asfaltı ve yeni İstanbul girişi açıldıktan sonra eski Topkapı Kapısı unutuldu gitti. İşte her gün binlerce İstanbullu'nun gelip geçtiği eski Topkapı. Çamur, çamur, çamur... İstanbul Belediyesi'nin kulakları çınlasın. Diğer taraftan üç günden beri devam eden kar, dün de aralıklı devam etmiştir. Sühunet gece, sıfırın altında dört dereceye kadar düşmüştür. Denizlerdeki fırtına da devam etmektedir. Ege Vapuru sığındığı Doro koyundan dün de çıkamamıştır. Tarhan Vapuru ise Cide seferine bir gün rötarla devam etmektedir.


Akşam Gazetesi 15 Şubat 1959



Abdullah Kutalmış...