27 / 04 / 2024

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!

‘Bakırcı Yapı Topkapı Projesi nerede’ sorusunun yanıtı ve Bakırcı Yapı Topkapı Projesi fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları...



Bakırcı Yapı eli ile İstanbul'un merkezi Cevzilibağ'da inşa edilen Bakırcı Yapı Topkapı Projesi’nin yeni blokları kasım ayında satışa çıkıyor. 

8 bin 207 metrekare bir alanda inşa edilen Bakırcı Yapı Topkapı, A, B ve C blok olmak üzere toplamda 3 blok halinde inşa ediliyor. Bakırcı Yapı Topkapı Projesi’nde toplam olarak 264 konut yer alıyor. Projede konutların haricinde 23 adet dükkan da bulunuyor.

3 bin 750 metrekare genişliğinde olan yeşil alan ve peyzaj alanları ile de dikkat çeken Bakırcı Yapı Topkapı Projesi’ndeki A bloğun satışları bitirildi. 

Peki Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi açıklandı mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

İstanbul’un merkezinde doğaya doğanın içindeki konut sahiplerine sunan Bakırcı Yapı Topkapı Projesi’nde, 1 + 1, 2 + 1, 3 + 1 ve 4 + 1 konut tipleri yer alıyor. Projedeki 1+1 dairelerin satışları tamamlandı. 

Bakırcı Yapı Topkapı'da yer alan 2 + 1 dairelerin brüt alanları 75, net alanları ise 50 metrekare olarak kayda geçti. 

Bakırcı Yapı Topkapı Projesi’nde konut teslimlerinin Aralık 2022'de yapılması planlar arasında. Projede, oyun parkı, çocuk oyun alanları, havuz, dinlenme alanları, sauna, spor salonu ve otopark kendine yer buluyor. Bakırcı Yapı Topkapı projesinde 7/24 güvenlik hizmeti de vermekte. 

Bakırcı Yapı Topkapı projesi, İstinye Üniversitesi'ne 450 metre, Yeni Yüzyıl Üniversitesi'ne 550 metre, Cevizlibağ Metrobüs Durağına 600 metre, Cevizlibağ Tramvay durağına 700 metre uzaklıkta bulunuyor. Projenin 1 km uzağında Davutpaşa Metro İstasyonu, 3.2 km uzağında Yıldız Teknik Üniversitesi, 20 dakika uzağındaysa Koç Üniversitesi bulunuyor.

Bakırcı Yapı Topkapı Projesi’nde ön satışlar 2021'in Aralık ayında start vermişti.

Bakırcı Yapı Topkapı nerede? Bakırcı Yapı Topkapı fiyat listesi!


Geri Dön