28 / 07 / 2024

Topkapı sanayi patlaması

Topkapı sanayi patlaması

Topkapı sanayide patlama meydana geldi. Topkapı Fırat Oto Sanayi'de sabah 10.00 sıralarında bir oto tamirhanesinde yangın çıktı. İçeride kalan 2 otomobil yandı. Yangın hala sürüyor.

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi açıldı!

Bayramoğlu İnşaat-Taahhüt Temizlik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Topkapı Şubesi 370 bin TL sermaye bedeli ile Murat Ersoy tarafından açıldı.

Topkapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topkapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Sinem Gümüşoğlu tarafından kuruldu.

Dörtlü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dörtlü Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Halil Okur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Ecevit Topkapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 7 Nisan'da Tuzla'da kuruldu.

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nur Topkapı Gayrimenkul İnşaat Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alaa Alamın tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı'nda kuruldu.

Topkapı sanayide patlama meydana geldi!

Topkapı sanayide patlama meydana geldi. Topkapı Fırat Oto Sanayi'de sabah 10.00 sıralarında bir oto tamirhanesinde yangın çıktı. İçeride kalan 2 otomobil yandı. Yangın hala sürüyor.

1952 yılında Topkapı'da metrekaresi 3 liraya arsa satılacakmış!

Reşat Altın'ın 45 liraya satıldığı 1952 yılında, İstanbul Topkapı'da sanayi mıntıkasında, kırka yakın ev yapmaya müsait 23 dönüm arsayı metrekaresi 3 liradan satın almak mümkünmüş.

Topkapı'da Nef'in payı yüzde 50'ye çıktı!

İŞ GYO ve Nef'in Topkapı'da Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi ile Anadolu Cam Sanayi Anonim Şirketi'nden satın aldığı arsanın mülkiyet yapısı değişti.

YTR Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YTR Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yücel Özsoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta Topkapı, Maltepe Mahallesi, Fazılpaşa Caddesi, Öztoprak İş Merkezi'nde kuruldu.

Pars Mimarlık İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Mimarlık İzolasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sevgi Uzun tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta Zeytinburnu, Topkapı Merkez Evleri'nde kuruldu

DLN Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DLN Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Abdullah Delen, Osman Delen tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 5 Kasım'da Zeytinburnu, Topkapı Maltepe Mahallesi'nde kuruldu

Asy Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asy Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ziya Kurnaz tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Temmuz 2013 tarihinde Fatih, Topkapı Mahallesi'nde kuruldu

Mimar ve Mühendisler Grubu'ndan Üniversite Sanayi İşbirliği: Sorunlar ve Çözümler paneli!

Mimar ve Mühendisler Grubu'nun düzenleyeceği "Üniversite Sanayi İşbirliği: Sorunlar ve Çözümler" başlıklı panel, Barcelo Eresin Topkapı Hotel'de 08 Nisan 2012 Pazar günü saat 09:00'da başlayacak

Topkapı'daki Kutsal Emanetler'in çevresine yeni düzenleme!

Topkapı Sarayı'ndaki Kutsal Emanetler Dairesi, bu yıla kadar yanı başlarında dev sanayi tüpleri ve alkolün tüketildiği bir restoranla yan yana bulunuyordu...

Topkapı sanayi patlaması Haberi

Topkapı sanayi patlaması

Topkapı Fırat Oto Sanayi'de sabah 10.00 sıralarında bir oto tamirhanesinde yangın çıktı. İçeride kalan 2 otomobil yandı. Yangın hala sürüyor.


İtfaiye ekipleri olay yerinde müdahale ediyor. İçerideki araçların depolarının patlaması sonucu itfaiye erleri zor anlar yaşadı...  ...