30 / 04 / 2024

toplu konut ve sitelerin

toplu konut ve sitelerin

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hasan Çakmak tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

TOKİ Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Aksaray projesiyle 270 konut ve 178 dükkanlık yeni proje geliyor... 

TOKİ'den Şanlıurfa'ya 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje geliyor!

Yatırımlarını son sürat sürdüren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkanlık yeni proje inşa edecek. 

Bu ilde yaşayan belediye personeli ve dar gelirlilere toplu konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin belediye personeli ve dar gelirli aileler için uygulamaya aldığı 546 dairelik toplu konut projesinin temeli atıldı.

TOKİ'den Ankaralılara bir yeni proje daha! Tam 142 konut ve 28 dükkanlık bu projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'daki yeni projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek. Projede 142 konut ve 28 dükkan yer alacak.

TOKİ Konya projesi için tarih belli oldu! Tam 198 konut ve 3 dükkanlık yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Konya projesi kapsamında 198 yeni konut ve 3 dükkan inşa edilecek. Projenin ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Zonguldak'a 183 konut ve 12 dükkanlık iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zonguldak projeleriyle 183 yeni konut ve 12 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ Şanlıurfa'da 246 konut ve 223 dükkan inşa ediyor!

Yatırımlarına hızlı bir şekilde devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Başkanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa'da tam 246 konut ve 23 dükkan inşa edecek. İşte detaylar…

TOKİ'den Kocaeli’ne 534 konut ve 40 dükkan!

Yeni projelerine kaldığı yerden devam eden son derece hızlı bir çalışmanın içinde bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Projesi’nin ihalesini 28 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ’den İstanbul Ataşehir’e 513 konut ve 28 dükkan!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ ile İstanbul Esenler’e tam 472 konut ve 28 dükkan

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Esenler Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ'den Osmaniye Düziçi'ne 160 konut ve 10 dükkanlık yeni proje!

Dar gelirlileri kira öder gibi ev sahibi yapan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Osmaniye Düziçi projesinin ihalesini yarın saat 11:00'de gerçekleştirecek.

TOKİ'den İstanbul'un o ilçesine 925 konut ve 8 dükkanlık yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul'daki yeni projesi için düğmeye bastı. TOKİ, İstanbul Arnavutköy'de 925 konut ve 8 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

toplu konut ve sitelerin Haberi

toplu konut ve sitelerin

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hasan Çakmak tarafından kuruldu. 

İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Yurt içinde ve yurt dışında tüm özel ve resmi kuruluşların,belediyelerin, toplu konut ve sitelerin, sanayi ve tarım fabrikalarının, plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış çevre temizliği ile sokak temizliği ve çöp toplama hizmetleriyapmak, çöp imha ve arıtma ayıklama tesisleri kurmak.Bununla ilgili ihalelere girmek...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi , İstanbul Bel Eğitim Organizasyon Danışmanlık İnşaat Temizlik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres; SEYİTNİZAM MH.DEMİRCİLER ST. 8.CD.GALAXY ST.A AP.75/228...