15 / 05 / 2024

toprak holding villa kuşadası

toprak holding villa kuşadası

Toprak Holding'den devralınan Kuşadası'nda yer alan 1 adet malikane ve 6 adet villa TMSF tarafından ihale yoluyla satılıyor...

Cengiz Holding Bodrum projesinin inşaatı başladı! 100 villa ve otel geliyor!

Cengiz Holding'in Bodrum'da hayata geçireceği yeni projesinin inşaatı başladı. 678 bin metrekarelik arazi üzerinde hayata geçirilecek olan projede 100 villa ve Bulgari'nin işleteceği bir otel yer alacak.

Kösen Vills'te son 10 villa fırsatı! Teslimler 2 ay sonra!

Kösen Holding tarafından Ankara Gölbaşı, Balıkpınar Mahallesi'nde yükselen Kösen Vills'te son 10 villanın satışı devam ediyor. Peki Kösen Vills'de villa fiyatları ne kadar? İşte Kösen Vills ile ilgili ayrıntılar...

Nidapark Göcek satışta! Marina ve koyların yakınında 32 özel villa!

Tahincioğlu Holding'in merakla beklenen Nidapark Göcek projesinde satışlar başladı. Projede 32 adet müstakil villa yer alıyor. İşte Nidapark Göcek detayları...

Şahinler Holding, gayrimenkul yatırımlarını hızlandırdı!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin, gayrimenkul ve inşaat sektöründe de yatırımlara başladıklarına dikkat çekti. Şahin, "İstanbul, Büyükçekmece Karaağaç'ta göl manzaralı 1,2 milyar lira değerinde 140 adet villa projemiz var" dedi.

Şahinler Holding Almanya'da villa ve konut üretecek!

Hazır giyim sektöründe adını duyurdu. Şahinler Holding şu sıralar turizm ve serbest bölge işletmeciliğinde büyüyor. Şirketin patronu Kemal Şahin Almanya'da villa ve konut üreteceklerini ayrıca işletmek üzere kiralık otel aradıklarını söylüyor…

Villa diye bir avuç toprak aldı!

ABD'nin Florida eyaletinde yaşayan Kerville Holness, 177 bin dolar değerindeki bir villayı satın aldığını sandı. Ancak evi görmeye gittiğinde 10 metrelik bir toprak parçası satın aldığını farkedince hayatının şokunu yaşadı. 

Halis Toprak'ın ünlü Aslanlı Köşk'ü fahri konsolosluk oldu!

Toprak Holding'in kurucusu Halis Toprak ile özdeşleşen Aslanlı Köşk, Fahri Konsolosluk oldu. TMSF tarafından RAMSEY'in sahibi iş adamı Remzi Gür'e satılan köşk, Gür'ün Güney Afrika Fahri Konsolos'u olmasının ardından konsolosluk binası oldu.

Batuhan Alpaydın ve Yasemin Toprak nişanlandı!

Arkas Holding'de İletişim ve Sosyal Medya Uzmanlığı görevini sürdüren Yasemin Toprak ile inşaat sektöründe çalışan Batuhan Alpaydın, evlilik yolundaki ilk adımı attı.

Bodrum Çağdaş Toba Evleri'nde son 2 villa! 1 milyon 450 bin euroya!

Çağdaş Holding tarafından Bodrum Torba Manastır'da hayata geçirilen Çağdaş Torba Evleri'nde son 2 villa satışa sunuluyor. Projede villaların anahtar teslimi hemen gerçekleşiyor.

İşte Ferman Toprak'ın Beykoz'daki evi!

Ünlü şarkıcı Ferman Toprak, eşi ile birlikte yaşadığı muhteşem villasının kapılarını 'Ev Gezmesi' programına açtı. Beykoz'daki 5 katlı villa, geniş bir bahçeye sahip.

Zorlu Holding Rumelihisarı'ndaki tarihi eseri villaya mı dönüştürdü?

Zorlu Holding sahibi Ahmet Nazif Zorlu Rumelihisarı üstünde aldığı, 2. grup tescilli tarihi eseri restore ettirmek için İBB'den “müze yapacağım” diye izin almıştı. Zorlu'nun eseri havuzlu villa yaptığı ve etrafını duvarlarla çevirdiği söyleniyor.

Boydak Holding'e kaçak villa için soruşturma açıldı!

Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO'su Memduh Boydak, 2008 yılında orman yapılması için tahsis edilen alana hangar gösterip villa yaptıkları iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı.

Villa inşaat maliyeti 2016!

Eskiden zengin toprak sahiplerinin kırsal alanda yaptıkları konut olan villalar günümüzde, kent içinde ya da dışında yer alan, bahçeli, bir ya da iki katlı zengin konutları ifade ediyor. Peki, villa inşaat maliyeti 2016 nedir?

toprak holding villa kuşadası Haberi

toprak holding villa kuşadası
Tasarruf Mevduat Sigortası Fonu, Toprak Holding'ten devraldığı 1 adet malikane ve 6 adet villayı ihale yoluyla satılıyor. Toplam değeri 31 milyon 400 bin TL olan villalar için 5 Haziran'da kapalı teklif ve açık artırma yoluyla yapılan ihalede alıcı bulunamadı. TMSF, villalar için 12 Temmuz'a kadar haftalık periyotlarla teklif alma yöntemiyle ihale etme kararı...