16 / 05 / 2024

Toptancı Haline yol yapılacak mı

Toptancı Haline yol yapılacak mı

Kepez Belediyesi’nin Altınova’daki tapu teslim törenine katılan Başkan Menderes Türel, Altınovalılara yol müjdesi verdi. Türel, Toptancı Hal yanından geçen Beşkonak Köprüsü devamındaki 60 metrelik yolla ilgili pürüzleri giderdiklerini söyledi...

Gebze'de beton yol uygulamaları başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarını yenileme çalışmalarına devam ediyor. Büyükşehir, köy yollarını beton yol haline getiriyor.

Kocaeli Gebze'ye duble yol yapıldı!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Kocaeli Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol haline geliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları yapıyor.

Kocaeli'deki Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi duble yol olacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, Çayırova’da önemli bir trafik yükünü taşıyan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni 2x2 duble yol haline getirmek için çalışıyor.

Adana Büyükşehir'den yeni yol!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Kızıldağ Yaylası'ndan Pozantı İlçesi’ne erişim sağlamak amacıyla 25 kilometrelik orman yolunu çift şeritli asfalt yol haline getirmek üzere çalışma başlattı.

Kocasinan Örnekevler'de yol çalışmaları devam ediyor!

Kocasinan’ı daha modern ve daha yaşanılabilir şehir haline getirmeye gayret gösteren Kocasinan Belediyesi’nin, Örnekevler Mahallesi’nde yaptığı yol ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Şanlıurfa Meslek Siteleri'nin yol sorunu çözülüyor!

Gıda Toptancıları, Mermerciler, Briketçiler, Hurdacılar ve diğer meslek gruplarına yönelik inşa edilen meslek sitelerinin yol sorununu çözüme kavuşturan Büyükşehir Belediyesi, kent ekonomisi ve sanayisine destek oluyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nden Osmangazi’ye yeni yol!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin Bursa’yı daha ulaşılabilir bir şehir haline getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında, İvaz Paşa ile Molla Fenari mahallelerinde yeni bir yol açılacağını söyledi.

Kars Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor!

Kars Belediyesi, kenti daha modern ve yaşanabilir haline getirmek için gece gündüz aralıksız çalışıyor. Kars Belediyesi kent genelinde bozuk yol, kaldırımsız cadde ve sokak bırakmıyor.

İMO Adana'daki yol sorunlarına çözüm arıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubesi Adana'nın yol sorunlarını masaya yatırdı. Nazım Biçer "Adana yol sorunu giderek içinden çıkılmaz bir sorun haline dönüşmektedir. " dedi.

Antalya Havaalanı yoluna alternatif yol inşa ediliyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toptancı Hal devamından başlayıp Altınova üzerinden Havaalanı Kavşağı’na bağlanacak 60 metrelik yol çalışmasına başladı...

Kadıköy Altıyol'daki Boğa 150 yaşında!

Kadıköy Altıyol meydanında bulunan ve Sultan Abdülaziz tarafından yaptırılan Boğa Heykeli, 150 yaşına girdi. Peki Kadıköy'ün simgesi haline gelen Boğa heykelinin hikayesi nedir? Boğa, Kadıköy Altıyol'a ne zaman, nasıl ve nereden gelmiştir?..

Toptancı Haline yol yapılacak mı Haberi

Toptancı Haline yol yapılacak mı


Kepez Belediyesi’nin Altınova’daki tapu teslim törenine katılan Başkan Menderes Türel, Altınovalılara yol müjdesi verdi. Toptancı Hal yanından geçen Beşkonak Köprüsü devamındaki 60 metrelik yolla ilgili pürüzleri giderdiklerini anlatan Türel, “Geçmiş dönemde hizmet yapabilme şansım olsaydı bu yolu şimdiye kadar çoktan bitirmiş olacaktık. Nasip bugüneymiş. Göreve geldiğim ilk gün derhal bu yolun açılması ve Havaalanı kavşağına bağlanmasıyla ilgili gereken talimatı verdim. Çalışmayı başlattık. Yol üzerinde yaklaşık 2 milyon liralık bir kamulaştırma yapmamız gerekiyor. Bununla ilgile son pürüzleri de giderdik” dedi.


SÖZÜMÜZ SENETTİR


Yolun açılmasıyla ilgili çalışmaların son hız sürdüğünü ifade eden Türel, yolu 6 ay sonra açacaklarını söyledi. Başkan Türel konuşmasını şu sözlerle sürdürdü: “Bizim sözümüz senettir. İnşallah, 30 metre geliş, 30 metre gidiş olmak üzere 60 metrelik bu yolu, kaldırımlarıyla birlikte...