04 / 05 / 2024

Topuzoğulları Hafriyat adres

Topuzoğulları Hafriyat adres

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmen Oğulları Hafriyat İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziantep'te 750 bin TL sermaye bedeli ile Özmen Dinçer tarafından kuruldu.

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çakıroğulları Elektrik Enerji Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Enver Dursun ve Hüseyin Dursun ortaklığında kuruldu.

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasanoğulları Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Burhan Bingöl ve Mehmet Bingöl ortaklığında kuruldu.

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erhan Dal tarafından kuruldu.

2e Altyapı İnşaat Arıtma Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Maltepe’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Enis    Gezer, Mehmet Ertan Çakıroğlu tarafından kuruldu.

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadiroğulları Hafriyat Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç ve Veysel Koç ortaklığında kuruldu.

Adres Koru ödeme koşulları!

Adres Koru ödeme koşulları kapsamında peşin ödemede tam yüzde 30 indirim yapılıyor. 312 konut ve 37 ticari üniteden oluşan proje İstanbul Sancaktepe'de inşa ediliyor.

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanoğulları Hafriyat İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Akpınar tarafındnan kuruldu. 

Hasoğulları Hafriyat, konkordato ilan etti!

Başkent Ankara'da hafriyat sektöründe 20 seneyi aşkındır faaliyet gösteren ve Ankara hafriyat piyasasının yüzde 70'ini elinde bulunduran Hasoğulları Hafriyat konkordato ilan etti.

Topuzoğulları Hafriyat adres Haberi

Topuzoğulları Hafriyat adres

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi konusu:
A-HAFRİYAT 1-Her türlü hafriyat makineleri (kato cisibi kepçe) ile toprak saha hafriyatı kazı dolgu işleri kaya kırmak dere havuz gibi yerlerin dolgu safa tasfiye işlerini yapmak. 2-Hafiyat makinelerini kiralamak bunları kiraya vermek. Saha düzenleme saat çalışması ile Çalışma yapmak ve yaptırmak. 1-Her türlü nakliyecilik ve nakliye komisyonculuğu faaliyetinde bulunmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında (uluslararası) kara, hava, deniz vb. yolu ile her türlü kuru ve sıvı eşya-yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, yaptırmak. Konu ile ilgili her türlü yetki belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında şube...