04 / 05 / 2024

Topuzoğulları Hafriyat iletişim

Topuzoğulları Hafriyat iletişim

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim!

İş GYO Nef Inİstanbul Lokal iletişim numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Ödeme koşulları kapsamında 30 ay vade farksız taksit uygulanan proje eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde inşa ediliyor.

AND Kartal Soğanlık iletişim!

AND Kartal Soğanlık iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayı sonrasında başlayacak olan proje 7 blok halinde yükselecek.

Kartal DKY Evleri iletişim!

Kartal DKY Evleri iletişim numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Hafriyat çalışmaları devam eden proje 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve ticari bloktan meydana geliyor.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Emiroğulları İnşaat Sultan Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Sultan Evleri 7 blok halinde yükseliyor. Projede 48 normal ve dubleks daireler yer alıyor. Sultan Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Emlak Konut Ayazma Konutları iletişim bilgileri!

Emlak Konut Ayazma Konutları iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projenin ödeme koşulları kapsamında minimum 50 bin TL ödeniyor, kalan bedel için 0,50 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

Osmangazi Panayır Evleri iletişim!

Emiroğulları İnşaat tarafından hayata geçirilen Osmangazi Panayır Evleri 119 bin TL 'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Osmangazi Panayır Evleri iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim!

Bakırköy Semerkand Line Konutları iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Projenin ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşin ödeme yapılması durumunda kalan bedel için 120 ay vade yapılabiliyor.

İncek Loft Ankara evleri iletişim!

İncek Loft evlerinde fiyatlar 236 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Ödeme koşulları kapsamında banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor. İncek Loft Ankara evleri iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor.

Asmalı Sokaklar iletişim!

Asmalı Sokaklar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Dekar DK imzası taşıyan Bahçeşehir Asmalı Sokaklar ödeme koşulları kapsamında vade farksız 48 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor.

Fly Garden Residence iletişim! Ocak sonunda satışlar başlıyor!

Fly Garden Residence iletişim ve adres bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Ocak sonunda satışların başlayacağı Fly Garden Residence projesinde hafriyat çalışmaları başladı. Projede fiyatlar önümüzdeki günlerde belli olacak...

Talya Konakları Uskumruköy iletişim!

Talya Konakları Uskumruköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabilen proje Avrupa Yakası Sarıyer Uskumruköy'de Orjin İnşaat ve Başarır İnşaat tarafından hayata geçirildi...

Topuzoğulları Hafriyat iletişim Haberi

Topuzoğulları Hafriyat iletişim

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi Bağcılar’da  2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Can Topuz ve Esra Topuz tarafından kuruldu.

Topuzoğulları Hafriyat Madencilik İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi konusu:
A-HAFRİYAT 1-Her türlü hafriyat makineleri (kato cisibi kepçe) ile toprak saha hafriyatı kazı dolgu işleri kaya kırmak dere havuz gibi yerlerin dolgu safa tasfiye işlerini yapmak. 2-Hafiyat makinelerini kiralamak bunları kiraya vermek. Saha düzenleme saat çalışması ile Çalışma yapmak ve yaptırmak. 1-Her türlü nakliyecilik ve nakliye komisyonculuğu faaliyetinde bulunmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında (uluslararası) kara, hava, deniz vb. yolu ile her türlü kuru ve sıvı eşya-yük ve yolcu taşımacılığı yapmak, yaptırmak. Konu ile ilgili her türlü yetki belgesi almak, yurt içinde ve yurt dışında şube...