27 / 04 / 2024

torbalı 2017 gayrimenkul fiyatı

torbalı 2017 gayrimenkul fiyatı

İzmir Torbalı ilçesinde şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN'ın da devreye alınmasıyla birlikte arsalar değer kazandı.

TMSF, Bank Asya'nın İzmir Torbalı Pancar OSB'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Asya Katılım Bankası A.Ş.'nin İzmir Torbalı Pancar OSB'de yer alan alan gayrimenkulünü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 25 milyon TL olarak belirlendi.

Torbalı 425 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 425 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Torbalı 305 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 305 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

Torbalı 301 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Torbalı 301 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

İzmir Torbalı'da 8.9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Yazıbaşı Mahallesi, Karaselvi Mevkii'nde yer alan gayrimenkul 8 milyon 945 bin 595,17 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Ufuk Gayrimenkul'ün 2017 olağan genel kurul toplantısı tescil edildi!

Ufuk Yatırım Yönetim ve Gayrimenkul A.Ş.'nin 2017 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı gerçekleşti. Şirketin toplantı sonuçları KAP'ta yayınlandı.

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 ganel kurul toplantısı tescillendi!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi...

İhlas Gayrimenkul 2017 olağan genel kurul toplantısı tescillendi!

İhlas Gayrimenkul Proje Geliştirme ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurul toplantısı tescillendi...

Servet GYO 6 gayrimenkulün 2017 değerleme raporlarını yayınladı!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Servet GYO 6 gayrimenkulünün 2017 değerleme raporlarını yayınladı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 genel kurul metnini yayınladı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre GSD Denizcilik Gayrimenkul 2017 genel kurul metnini yayınladı.

Akiş GYO 2017 Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri ödülünü aldı!

TSPB Sermaye Piyasaları Ödülleri’nde ‘Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Gayrimenkul Yatırım Artışı Lideri-2017’ ödülü, Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın oldu.

Torbalı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

 Torbalı Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Naim Gençoğlu ve Turhan Gürdal ortaklığında kuruldu.

torbalı 2017 gayrimenkul fiyatı Haberi

torbalı 2017 gayrimenkul fiyatı

İzmir'in Torbalı ilçesi, şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN'ın da devreye alınmasıyla daha avantajlı hale gelirken, ihracatta yaşanan artışta gayrimenkul yatırımlarının rotasını bu ilçeye doğru yöneltti.


İhracat rakamlarında 61 ili geride bırakan Torbalı ilçesi, şehir içi banliyö trenleri olarak bilinen İZBAN'ın da devreye alınmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Özelikle de gayrimenkul yatırımcıları, bölgede sık sık araştırmalar yaparak yatırımlarını bölgede yoğunlaştırdı. Bir şirketin gayrimenkul ve inşaat yatırım danışmanlığı genel müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı bölgesinin nüfus yoğunluğu, ulaşım olanakları ve sanayi bölgelerine olan yakınlığıyla yatırım için avantajlı olduğuna dikkat çekti.


Ankaralı bir şirket olarak yatırım için Torbalı'yı tercih ettiklerini belirten Karahalil, Torbalı Ayrancılar bölgesinde büyük arsa yatırımları yaptıklarını ve son 1,5 yıl içinde bölgede 750 dönüme yakın arsa satın aldıklarını söyledi. Şirket...