07 / 05 / 2024

Torbalı Alfemo kayyum atandı

Torbalı Alfemo kayyum atandı

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo'ya kayyum atandı!

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

Alfemo Mısır'da 6 yeni mağazaya ulaşacak!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 3 mağazası bulunan mobilya şirketi Alfemo, 2015 yılı sonuna kadar açılacak.3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı.

İzmir Torbalı OSB'nde 43 fabrika kuruluyor!

İzmir'in en önemli yatırım bölgelerinden birisi olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde, altyapı yatırımlarının ardından fabrikalar yükselmeye başladı. Son bir ayda altı firmanın temeli atılırken bunlardan sonuncusu IMS Plastik oldu.

Alfemo Mısır'da 3 yeni mağaza açacak!

Türkiye’nin önde gelen mobilya markalarından ALFEMO, Mısır’ın başkenti Kahire’de bulunan 3 mağazası ile bir yıl gibi kısa sürede Mısır’ın en önemli mobilya markalarından biri oldu.

Bahçeşehir Koleji Torbalı kampüsü ne zaman açılacak?

Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında İzmir’in Torbalı ilçesinde kampüs açıyor. 15 bin metrekarelik alanı kapalı olmak üzere 57 dönüm arazi üzerine kurulacak kampüs, Türkiye’de en büyük araziye sahip olan kampüs olacak.

Alfemo'dan bahar aylarına özel kampanya!

Alfemo, Mart ayına özel yeni bir kampanya başlattığını açıkladı. ''Alfemo Tarzında Yaşa '' sloganıyla lansmanı yapılan kampanyada tüketiciler, ilk ürünü ise yüzde 50 indirimle satın alabilecekler.

Alfemo’da 2. üründe yüzde 50 indirim kampanyası başladı!

Türkiye’de ve dünyada her geçen gün büyüyen ve sektördeki başarısını her yıl aldığı tasarım ödülleri ile pekiştiren Alfemo’nun 1 Mart’ta başlayan kampanyası mobilya almayı planlayan herkese çok özel avantajlar sunuyor.

Alfemo Arabistan’da 3 mağaza açıyor!

Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, dünya pazarında hızla büyümesini sürdürüyor. Alfemo son olarak Suudi Arabistan’da 3 mağaza birden açtı.

Alfemo Arabistan’da 3 mağaza birden açtı!

Mobilya pazarının lider oyuncularından Alfemo, dünya pazarında hızla büyümesini sürdürüyor. Alfemo son olarak Suudi Arabistan’da 3 mağaza birden açtı.

Torbalı Belediyesi kentleşme için çalışıyor!

Torbalı Belediyesi, vergi ödemelerinde 77 ili geride bırakan ilçede markalaşma seferberliği başlattı. Belediye, Torbalı’da yatırıma hazırlanan sanayicilerin bürokratik sorunlarını en aza indiriyor, bir çoğununun ruhsatını mekânına kadar ulaştırıyor

İmar sorunu çözülen Torbalı hedef büyüttü!

Torbalı Ticaret Odası Başkanı Abdulvahap Olgun, Pancar - Yazıbaşı ve Subaşı sanayi bölgelerinde yaklaşık 10 yıldır süren imar sorunu çözülünce, kentin hedeflerini büyüttüğünü söyledi.

Torbalı'ya 500 yeni fabrika yapılacak!

Yazıbaşı, Pancar ve Subaşı'daki imar sorunu çözüldü. Yakında ruhsatlar verilecek. Torbalı'nın fabrika kapasitesi yüzde 70 artacak, işsizlik bitecek ve ödenen vergi iki katına çıkacak.

Torbalı Alfemo kayyum atandı Haberi

Torbalı Alfemo kayyum atandı

İzmir'de yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo şirketine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri kayyum olarak atandı.


İzmir Cumhuriyet Başsavcılığının FETÖ/PDY'ye "himmet" adı altında finansal destek sağlandığı iddiasıyla yürüttüğü soruşturma kapsamında savcılığın talebi üzerine İzmir Sulh Ceza Hakimliği, Alfemo AŞ'ye 674 sayılı Kanun Hükmünde Kararname'nin (KHK) 13. ve 19. maddeleri ve CMK'nın 133. maddesi uyarınca kayyum tayin edilmesine karar verdi.


Hakimliğin kararıyla Alfemo şirketine Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) yetkilileri kayyum olarak atandı.


1 DOLAR ÇIKTI


Kayyum atanması kararının ardından İzmir Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri önceki gün Alfemo'nun Torbalı'daki fabrikasına giderek incelemelerde bulundu, bazı evraklara el koydu.


Muhasebe defterinin arasından 1 dolarlık banknot çıkması üzerine muhasebe müdürü gözaltına...