06 / 05 / 2024

Torbalı asfalt

Torbalı asfalt

Torbalı Belediyesi tarafından ilçede asfalt çalışması ve oyun parkı düzenlemesi yapıldı.Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 60 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldığını ve 25 oyun parkının yenilendiğini söyledi.

İzmir Torbalı'da kamu projeleri için arsa satışları yapıldı!

İZMİR'in Torbalı İlçesi'nde yeni hastane, demiryolları vagon onarım merkezi, asfalt üretim tesisi, okul binaları, mesire ve belediye hizmet alanları gibi projelerin hayata geçirilmesi amacıyla arsa satışları yapıldı.

Torbalı'da asfalt ve park düzenlemeleri yapılıyor!

Torbalı Belediyesi tarafından ilçede asfalt çalışması ve oyun parkı düzenlemesi yapıldı.Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 60 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldığını ve 25 oyun parkının yenilendiğini söyledi.

Torbalı Belediyesi asfaltlama rekoru kırdı!

Torbalı Belediyesi, yaz sezonunda ilçenin asfaltlama rekoruna imza attı. Belediye, sadece bu sezon 30 kilometresi sıcak asfalt, 30 kilometresi de sathi kaplama olarak toplam 60 kilometrelik yol asfaltladı.

Torbalı Belediyesi'nden eğitime 50 dönüm arsa!

Torbalı Belediyesi, Milli Eğitim Bakanlığı'na arsa tahsisinde bulundu. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez " Okullaşma, yol, su, asfalt, altyapı kadar önemlidir ve bunu öngörmek, öncülüğünü yapmak da bizim görevimizdir" dedi.

İzmir Başak ve Emek Sanayi Siteleri'ne ilk asfalt döküldü!

Altyapı çalışmalarının yetersizliği nedeniyle uzun süredir zor koşullarda faaliyetlerini sürdüren Başak ve Emek Sanayi Sitelerine Torbalı Belediyesi tarafından ilk asfalt döküldü..

TOKİ Sarıgöl Konutları'ndaki asfalt sorunu çözüldü!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Sarıgöl ziyaretinde TOKİ sakinlerine verdiği asfalt sözü, kısa sürede yerine getirildi. Sarıgöllüler, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü!

Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle asfalt çöktü. İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de sağanak nedeniyle çöken asfalta düşen iki araçta hasar oluştu. Araçlar da çekici yardımıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

Adnan Yaşar Görmez: Torbalı'ya dört üstgeçit daha inşa edilmeli!

İZBAN kapsamında Torbalı'da inşa edilen tek üstgeçit yetersiz kalıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptığı açıklamada, 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'dan dört üstgeçit yapılmasını istedi.

Torbalı’da eski fabrika binaları okul oluyor!

Torbalı’da Özel Olgun Koleji ile başlayan özel eğitim kurumlarının sayısı son yıllarda giderek artıyor. Eski fabrikaların yerine açılan okullar arasında denizcilik, sağlık ve veterinerlik gibi farklı alanlarda eğitim veren okullar da bulunuyor

Gölcük Ulaşlı'da asfalt çalışması yapıldı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmaya devam ediyor. Bu yönde Ulaşlı Yalı Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde tamamlanan Asfalt çalışması sonrasında, tretuvar düzenleme çalışması gerçekleştiriliyor.

Eskişehir Odunpazarı ve Sivrihisar'daki asfalt çalışmaları tamamlandı!

Odunpazarı, Han, Mahmudiye ve Seyitgazi ilçelerinden sonra Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arasındaki yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Eskişehir Beylikova ve Sivrihisar'da asfalt kaplamaları tamamlandı!

Eskişehir'de Beylikova ilçesi Sultaniye-Akgüney Mahalleleri arası toplam 3,5 km. yolun asfalt sathi kaplaması ile Sivrihisar ilçesi Gülçayır ile Buzluca Mahalleleri arası toplam 7,4 km.’nin asfalt sathi kaplamaları tamamlandı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı' ndan yapılan açıklamada Hatay genelinde yol onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirdi. Bu kapsamda 9.2 kilometre yol asfaltlandı

Torbalı asfalt Haberi

Torbalı asfalt

Torbalı Belediyesi tarafından ilçede asfalt çalışması ve oyun parkı düzenlemesi yapıldı.

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Fen İşleri ekiplerince ilçede 60 kilometrelik sıcak asfalt çalışması yapıldığını ve 25 oyun parkının yenilendiğini söyledi.


Çalışmaların yapıldığı yerde incelemelerde bulunan Görmez, "Bir yandan çalışma alanlarını kontrol ederken, diğer yandan vatandaşlar ve çocuklarla sohbet etmek bizi oldukça mutlu ediyor. Çocuklarımız bizim için çok önemli. Onların iyi bir ortamda yetişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü onlar gelecekte bu ülkeyi yönetecek insanlar olacaktır"...