17 / 05 / 2024

torbalı ayrancılar kura sonuçları

torbalı ayrancılar kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı projesinde yer alan 29 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

2023 TOKİ İzmir müstakil arsa kura sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı!

''İlk Evim'' ve ''İlk Evim Arsa'' kura çekimleri kapsamında, 4 bin 900 müstakil arsa kurası İzmir'in Torbalı, Aliağa, Dikili, Karaburun, Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Kemalpaşa, Menderes, Selçuk ve Tire ilçelerinde çekilecek. İşte, TOKİ İzmir arsa kura sonuçları isim listesi

2023 TOKİ taksit ödemeleri ne zaman başlayacak? TOKİ 2+1,3+1 konut ödeme planı!

TOKİ çekilişinde hak sahibi olan vatandaşlar taksit ödemelerinin ne zaman başlayacağını araştırıyor. TOKİ isim listesinde yer alan vatandaşlar kura çekiminin sona ermesinden sonra peşinat ve taksit ödemelerinin nasıl olacağını araştırıyor. İşte TOKİ 2023 ödeme planı…

TOKİ resmen il il çekiliş takvimini duyurdu! TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İl il TOKİ kura takvimi sorgulama...

TOKİ'ye başvuru yapan vatandaşlar, kura sonuçlarını nereden, nasıl öğreneceğini merak ediyor. Peki, TOKİ üçüncü etap kuraları hangi ilde, ne zaman çekilecek? TOKİ kura sonuçları nereden öğrenilir? İşte  İl il TOKİ kura takvimi ve sorgulama ekranı...

TOKİ kura çekiliş tarihleri belli oldu! İller peş peşe açıklandı! TOKİ 2022 il il kura çekiliş takvimi...

TOKİ sosyal konut projesinde kuralar başladı. 31 Ekim 2022 tarihine kadar başvurularını yapan vatandaşlar, kura tarihlerini ve sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmayı sürdürüyor. Peki TOKİ kura çekimi ne zaman başladı, kura sonuçları hangi tarihte açıklanacak?

Kars TOKİ 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı? 8 Kasım 2022 TOKİ Kars kura sonucu!

Kars TOKİ 2022 kura çekimi sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı merakla araştırılıyor. TOKİ Kars projesine başvuran vatandaşlar kura sonuçlarını merak ediyor. İşte 8 Kasım 2022 TOKİ Kars kura sonucu!

TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman?

TOKİ arsa başvurularını yapan vatandaşlar, kura tarihini beklerken, henüz yapmamış olanlar da “TOKİ arsa başvuru son gün ne zaman, TOKİ arsa başvurusu ne zaman bitiyor?” şeklinde sorduğu sorulara yanıt arıyor.

TOKİ sosyal konut projesi kura çekimi ne zaman 2022? TOKİ sosyal konut ödemeleri ne zaman?

TOKİ sosyal konut ödemelerine dair sorular sorulmaya devam ediyor. Vatandaşlar kura çekiminin ne zaman açıklanacağını sorguluyor. İşte detaylar!

TOKİ 30 konutu satışa çıkardı! Fiyatlar belli oldu! 515 bin TL'den başlıyor! 2+1 ve 3+1 konut fırsatı sizleri bekliyor

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından son dakika duyurusu geldi. 30 konutun satışa çıkarıldığını duyuran TOKİ fiyat listesini açıkladı. 515 bin TL'den başlayan konutların satışları kura ile yapılacak. İşte ayrıntılar...

İzmir Torbalı’da 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılıyor!

İzmir Çevre Düzeni Planı'nda gerçekleştirilen imar revizyonu ile beraber Torbalı Ayrancılar'da bulunan ve ağaçlandırılacak alan statüsündeki 49 hektarlık alan yapılaşmaya açılmak isteniyor...

TOKİ'den İzmir Torbalı'ya 3 yeni okul!

İzmir İli Torbalı İlçesi(Ayrancılar 24 Derslikli Atatürk İlk ve Ortaokulu),Subaşı Mah(16 Derslikli Subaşı Mustafa Topalan Anadolu Lisesi),Selçuk İlçesi; Atatürk Mah(24 Derslikli Gazi Mustafa Kemal Ortaokulu)ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ İzmir Torbalı 161 konut ihalesi bugün!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

TOKİ İzmir Torbalı Ayrancılar 2. Etap ihalesi yarın!

İzmir İli, Torbalı İlçesi, Ayrancılar Mahallesi 2. Etap 161 adet konut inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihalesi yarın  saat 14:00'de  gerçekleştirilecek.

torbalı ayrancılar kura sonuçları Haberi

torbalı ayrancılar kura sonuçları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir  Torbalı projesinde toplam 286 adet konut bulunuyor. Projedeki 29 adet konutun kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

Başvuru döneminin geçtiğimiz günlerde sona erdiği  TOKİ  İzmir projesinde alt ve orta gelir grubuna yönelik daireler mevcut.

2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin bulunduğu TOKİ Torbalı projesinde 2+1 daireler için konut fiyatları 166 bin 709 TL'den başlıyor. Peşinat oranının yüzde 12 olduğu projede minimum taksit tutarı 815,02 TL olarak belirlendi.

Torbalı Ayrancılar TOKİ'de yer alan konutlar sözleşme imzalama tarihinden itibaren 36 ay içerisinde teslim...