29 / 04 / 2024

Torbalı Belediye

Torbalı Belediye

İzmir'in Torbalı ilçesindeki yoğun kirlenme ve sanayileşme baskısıyla yok olma riski ile karşı karşıya bulunan Fetrek Çayı'nda, geçen mayıs ayından bu yana uygulanan ıslah projesi meyvelerini vermeye başladı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı Tepeköy'de yer alan akaryakıt ve servis istasyonu imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın tahmini satış bedeli 69 milyon 986 bin TL olarak belirtildi.

İzmir'de ticaret ve sanayi imarlı 2 arsa satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, Torbalı'da yer alan ticaret ve sanayi alanı imarlı iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların yüz ölçümleri 1.140 metrekare ve 3 bin 106 metrekare olarak belirtildi.

İzmir'de konut alanı imarlı arsa fırsatı! 

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsa 8 bin 41 metrekare alana sahip.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de imarlı arsa satılacak! İhalesi 20 Haziran'da yapılacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Haziran 2023 tarihinde yapılacak.

AK Parti'den İzmir Torbalı'daki arsa satışına tepki! 

AK Parti Torbalı İlçe Başkanı Selman Günaydın, Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur’un arsa satışı kararına tepki göstererek, "Bu karardan vazgeçin" dedi.

İzmir Torbalı'da 16.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı'da yer alan gayrimenkulü 16 milyon 510 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Torbalı'da ağır hasarlı belediye binası yıkılıyor!

İzmir depremi sonrasında ağır hasar alan Torbalı Belediye binasının yıkım çalışmalarına dün akşam saatleri itibariyle başlandı. İçerisinde 16 işletmenin bulunduğu bina, kentin farklı bir noktasında yeniden inşa edilecek.

Torbalı'da 104 dönümlük arazinin planları mecliste!

Süper Lig'de bulunan İzmir temsilcisi Göztepe'ye Torbalı'da 2017'de tahsis edilen 104 dönümlük arazinin nazım imar planı değişikliğine yarın İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onay verilecek.

Göztepe'ye devredilen arsanın tahsisi iptal edildi!

Torbalı Belediye Başkanı Uygur, "Bu yer Göztepe Spor Kulübü'ne tahsis edilecekse, meclis uygun görürse bu hukuki ve sağlam temellerle yapılmalı ve belediyemiz de birtakım haklara sahip olmalı çünkü o alan köyün ortak kullandığı alan" dedi...

Torbalı'ya yatırım yağmuru!

İzmir Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ilçede görev yapan gazetecilerle buluştu. Görmez, vaatlerinden ve hayata geçireceği yatırımlardan bahsetti.

Torbalı'ya ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor!

Yıkılan Torbalı Devlet Hastanesi'nin yerine ağız ve diş sağlığı merkezi geliyor. AK Parti İzmir Milletvekili Kaya ile Torbalı Belediye Başkanı Görmez şantiye alanını gezdi...

Torbalı'ya 2. TOKİ projesi talebi!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 2. TOKİ projesi için harekete geçtiklerini açıkladı ve “Çok hızlı büyüyoruz, ciddi bir potansiyele sahibiz” diye konuştu. 

Torbalı Belediye Haberi

Torbalı Belediye

Çayın önemli bir kısmı kurtarılırken, son yağışlarla birlikte taşkınların yaşanmaması projenin önemini ortaya koyarken, olumlu geri dönüş sevindirdi. AK Partili Torbalı Belediye Başkanı  Torbalı Belediye  Adnan Yaşar Görmez ve DSİ Bölge Müdürü Hayati Çelenk su seviyesi zirve yapan 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Çayı Sultanlar Vadisi Proje alanında incelemelerde bulundu. Görmez, "Fetrek, son 50 yıldaki yoğun kirlenme sonucu yok olma tehlikesiyle karşı karşıya idi. Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun devreye girmesiyle bu alanda ıslah çalışmalarına başlandı. 22 kilometre uzunluğundaki Fetrek Projesi'nde onlarca iş makinesi ve teknik kadro ile yoğun bir ıslah çalışması yürütüldü. Burada başlattığımız proje ile Türkiye'nin en dikkat çekici rekreasyon alanlarından birisini vücuda gireceğiz" dedi.


Sabah...