27 / 04 / 2024

Torbalı Belediyesi asfaltlama rekoru kırdı

Torbalı Belediyesi asfaltlama rekoru kırdı

Torbalı Belediyesi, yaz sezonunda ilçenin asfaltlama rekoruna imza attı. Belediye, sadece bu sezon 30 kilometresi sıcak asfalt, 30 kilometresi de sathi kaplama olarak toplam 60 kilometrelik yol asfaltladı.

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

İzmir Torbalı ve Çeşme’ye modern itfaiye binası!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Torbalı ve Çeşme’deki iki itfaiye binasının inşaatını tamamladı.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

TOKİ İzmir Torbalı kura sonuçları açıklandı! 

TOKİ tarafından İzmir Torbalı'da hayata geçirilen 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirildi. Kuralar sabah saat 11:00'da Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda çekildi.

TOKİ İzmir Torbalı kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Torbalı'da hayata geçirdiği toplam 286 konut için kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Kura çekilişi Torbalı Belediyesi Kültür Merkezi Konferans Salonunda saat 11:00’da yapılacak.

Torbalı Belediyesi'nden 23.9 milyon TL'ye satılık arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı tarafından Pancar Mahallesi'ndeki arsa ihale ile satılıyor. İhale 15 Mayıs'ta yapılacak..

İzmir Yeşildere Yolu açılıyor!

Kentteki yatırımlarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını büyük ölçüde tamamladığı Yeşildere yolunu da Perşembe gününden itibaren tamamen trafiğe açacak

İzmir Torbalı'da 4.2 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir Torbalı Belediyesi,  Ayrancılar Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 3 Nisan'da yapılacak...

İzmir Torbalı'da 9.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Torbalı Belediyesi, Ayrancılar Mahallesi sınırları içerisindeki arsasını ihale ile satışa sunuyor. İhale 2 Mart'ta yapılacak..

İzmir Torbalı'da 22.5 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İzmir Torbalı Belediyesi tarafından Pancar Mahallesi sınırları içerisindeki 4 arsa ihale ile satılıyor...

İzmir Torbalı'da 22 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

Torbalı Belediyesi Başkanlığı tarafından Pancar Mahallesi'ndeki 4 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Torbalı Belediyesi asfaltlama rekoru kırdı Haberi

Torbalı Belediyesi asfaltlama rekoru kırdı

 Asfalt çalışmasında 10 iş makinesi, yedi kamyon ve 40 kişilik asfaltlama ekibi yer alıyor. Sabah erken saatlerde başlayan çalışmalar, kimi zaman sıcak yaz şartlarından dolayı gece de devam ediyor. Beşevler ve Yedi Eylül mahalleleri gibi 25 yıldan beri asfalt talebinde bulunan mahalleler de kullanıma uygun yollara kavuştu. Başkan Adnan Yaşar Görmez, "Halkımızın yaşam kalitesini artırmak ve Torbalı'yı daha estetik bir görünüm kazandırmak istiyoruz. Asfaltlama kapasitesini daha da artırdık" diye konuştu. 


Sabah...