16 / 05 / 2024

Torbalı Belediyesi markalaşma

Torbalı Belediyesi markalaşma

Torbalı Belediyesi, vergi ödemelerinde 77 ili geride bırakan ilçede markalaşma seferberliği başlattı. Belediye, Torbalı’da yatırıma hazırlanan sanayicilerin bürokratik sorunlarını en aza indiriyor, bir çoğununun ruhsatını mekânına kadar ulaştırıyor

Torbalı Belediyesi İzmir'de ticaret imarlı arsa satacak!

İzmir İli Torbalı Belediye Başkanlığı, İzmir Torbalı Ayrancılar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa ticaret alanı imarlı.

Akaryakıt zammı toplu ulaşıma yansıdı! O ilde toplu taşımaya yüzde 35 zam geldi...

Akaryakıt fiyatlarının yükselmesiyle birlikte toplu ulaşımlara da zam gelmeye başladı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi ulaşıma yüzde 35 zam yaptı. İşte detaylar...

Akaryakıt Zamları Toplu Ulaşıma Yansıyor: Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Ücretlerine Zam Yaptı

Kayseri'de toplu ulaşıma yapılan zamlar, akaryakıta gelen üst üste zamların ardından gerçekleşti. AKP'li Kayseri Büyükşehir Belediyesi, kentteki toplu ulaşıma yapılan zam kararını duyurdu.

İzmir'de akaryakıt ve servis istasyonu alanı imarlı gayrimenkul satılacak!

İzmir İli Torbalı Belediyesi Başkanlığı, İzmir Torbalı Tepeköy'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu ihale 2 Mayıs'ta yapılacak.

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı: Mağduriyetlerimiz giderilsin!

Konut mağdurları Esenyurt Belediyesi önünde açıklama yaptı. Mağduriyetlerinin giderilmesini talep eden vatandaşlar, Esenyurt Belediyes'ne arsanın akıbetini de sordu. 

Bağcılar'da kentsel dönüşüm çalışmaları başladı!

İlçede hayata geçirilecek kentsel dönüşüm çalışmaları için toplantı gerçekleştiren Bağcılar Belediyesi, uzlaşma görüşmelerine başladı.

Blackspade 18'inci mağazasını Vadi istanbul'da hizmete açtı!

Markalaşma yolunda emin adımlarla ilerleyen Blackspade, Vadi istanbul'da mağaza açtı...

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

Pendik Belediyesi'nden satılık 2 arazi: 8.5 milyon TL'ye!

Pendik Belediyesi, tarıma elverişli iki arazisini ihaleyle satışa çıkardı. Arazilerin satış bedelleri 2 milyon 279 bin 200 TL ve 6 milyon 266 bin TL olarak belirlendi.

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı!

3 yıl önce hizmete açılan Düzce Belediyesi Kültür Merkezi onarıma alındı. Merkezde bakım-onarım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

İzmir Torbalı'nın 50 yıllık imar sorunu çözülüyor!

İzmir Torbalı Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis toplantısında, konut alanlarında beklenen revizyon İmar Komisyonu’na gönderdi. Yeni imar planına göre şehirleşme ve ticari yapılanma hızı artacak.

Kent merkezlerine imar düzenlemesi!

Esnafa vergi, sosyal güvenlik, mesleki eğitim, kredi, finansman ve yenilikçi alanlarda yeni destekler sunulurken, markalaşma projesi hayata geçiyor. Buna göre; imar düzenlemeleriyle, kent merkezlerinde iş yeri çeşitliliği artırılacak

İzmir'de kentsel dönüşüm vites büyüttü!

Kentsel dönüşüm faaliyetlerine hızla devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzlaşma görüşmelerini minimum sürede tamamlayarak üç bölgede daha ihaleye çıkıyor..

Torbalı Belediyesi markalaşma Haberi

Torbalı Belediyesi markalaşma

Torbalı Belediyesi, vergi ödemelerinde 77 ili geride bırakan ilçede markalaşma seferberliği başlattı. Belediye, Torbalı’da yatırıma hazırlanan sanayicilerin bürokratik sorunlarını en aza indiriyor, bir çoğununun ruhsatını mekânına kadar ulaştırıyor


Yatırımcıların karşılaşacağı bürokratik engelleri minimize ederek ilçeyi cazip hale getirmek için çalışan Torbalı Belediyesi, bir yandan da markalaşma yönünde adımlar atmaya hazırlanıyor. 


Günümüz dünyasında artık ülkelerin değil, markaların yarıştığını anlatan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Hayatımızı kuşatan markaların tamamına yakını ise yabancı menşeli. Biz de çok hızlı biçimde bir markalaşma seferberliği başlatmak istiyoruz. İlçe olarak markalaşırsak, buradaki firmaların marka değerlerinin büyümesine de katkı koymuş olacağız. Torbalı yanında İzmir’in de heyecana ve koşmaya ihtiyacı var. Yürümekle olmaz. Koşarken de sadece şehircilik, kentleşme yetmez, onu besleyecek, geleceğe taşıyacak olan güç sanayileşmedir, markalaşmadır. Dünya markaları...