23 / 07 / 2024

Torbalı-Kiraz yolu yol yapım

Torbalı-Kiraz yolu yol yapım

Torbalı-Kiraz yolu duble oluyor. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım: "Torbalı ve Bayındır arasını trafiğe açtık, Bayındır-Ödemiş-Kiraz bölümüne ilk kazmayı Kurban Bayramı sonrasında vuracağız" dedi...

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

1942 yılında Bebek İstinye yol çalışması ihaleye verilmiş!

1942 yılında Bebek İstinye yolu üzerindeki istimlak işleriyle yol inşaatının yol çalışmasının bir kısmı tamamlanmış. Bu çalışma 1942 yılının başında bir müteahhide ihale ile verilmiş.

Van'da yolu dar olan okul için hayırseverler arazi bağışladı!

Van'ın Erciş ilçesinde yolu dar olan okul için 2 dönüm arazi bağışlayan iki aile, duvarların yıkılması ve yol genişletme çalışması yapan ekiplere de yardımcı oldu.

Nazilli Kanal Yolu Projesi’nde sona gelindi!

Kanal Yolu olarak bilinen ve Nazilli’nin en geniş kapsamlı yol çalışması yapılan Yıldıztepe Mahallesi Mehmet Yüzügüler Sokak’ta kaldırım döşeme çalışmalarına başlandı.

Konya Yolu'nda inşaat tamamlanıyor!

Ankara Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Konya yolu inşaat çalışmalarıyla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Şimşek, ''İnşaat çalışmaları oldukça hızlı bir şekilde ilerliyor. Çalışmalar bu şekilde ilerlerse yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak'' dedi.

Konya Yolu yıl sonunda tamamlanacak! 

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek yapımı süren Konya Yolu inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. Şimşek, "Yol, yıl sonuna kadar kullanıma açılacak" dedi...

Antalya Kuzey Çevre Yolu ulaşımı rahatlatacak!

 Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, "Antalya Kuzey Çevre Yolu, Antalya-Burdur kara yolu ve bu yol üzerindeki köprülü kavşaklar, ulaşımda önemli bir rahatlama oluşturacaktır" dedi...

Antalya'da 'tapulu arazim' diyen kişi yolu trafiğe kapattı!

Antalya'nın Serik ilçesinde, tapulu arazisinden yol geçtiğini iddia eden kişi açtığı davayı kazandı, demir bariyerlerle yolu trafiğe kapattı.

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclise taşındı!

Niksar-Akkuş, Akkuş-Ünye yolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz yol projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

Ankara-Kahramankazan yolu ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan "Yaklaşık 28,5 kilometrelik Ankara Çevre Yolu'nu, Kahramankazan çıkışındaki Keskinler'e kadar 3 gidiş 3 geliş haline getirecek yol kapsamında süreçler takip ediliyor." diye konuştu.

Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı imar planı tadilatı askıda!

Sarıyer İlçesi, Seyrantepe, Cendere Yolu TEM Otoyolu Bağlantısı ve Cendere Vadisi Yol, Kavşak Uygulama Projesi Revize Projesine ilişkin imar planı tadilatı askıya çıktı..

Konutzedeler için yol haritası!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz konutzedeler için 3 adımda yol haritasını paylaştı...

İBB, Kanal İstanbul güzergahında yol yaptıracak!

İBB, Arnavutköy, Çilingir Yolu - Terkos Yolu arasında yol ihalesine çıkıyor. Aynı bölgede Kanal İstanbul projesinin yapılması planlanıyor.

Torbalı-Kiraz yolu yol yapım Haberi

Torbalı-Kiraz yolu yol yapım

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz karayolunu yüksek standartlı devlet karayolu haline getirecek çalışmaların Kurban Bayramı sonrasında başlatılacağını bildirdi.


Yıldırım, yaptığı yazılı açıklamada, Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz yolunu 158 milyon liralık yatırımla duble yol haline getireceklerini belirtti. Söz konusu yolun Küçük Menderes Havzası için büyük önem taşıdığına işaret eden Yıldırım, "2016 yılı sonunda hizmete alacağımız Torbalı, Bayındır, Ödemiş, Kiraz yolu ile Küçük Menderes Havzasını tarım ve gıda ambarı yapacağız" dedi.


Küçük Menderes Havzası'nın tarım ve hayvancılık konusunda Türkiye'nin en verimli ovalarından biri olduğuna dikkati çeken Yıldırım, duble yolun birinci aşaması olan 19 kilometrelik Torbalı-Bayındır arasını trafiğe açtıklarını hatırlatarak, ikinci etap olan 72 kilometre uzunluğundaki Bayındır- Ödemiş- Kiraz bölümüne ilk kazmayı Kurban Bayramı sonrasında vuracaklarını dile getirdi. 


Yıldırım,...