03 / 05 / 2024

Torbalı meydan

Torbalı meydan

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 12 bin kişinin yaşadığı Atatürk Mahallesi için tasarlanan meydan, coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

Torbalı'nın çehresi kent meydanlarıyla değişiyor!

Torbalı Büyükşehir'in "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 yeni projeyle Torbalı yeni sosyal alanlara kavuştu.

Torbalı'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Torbalı'da "Her Mahalleye Bir Meydan" projesi kapsamında inşaatları tamamlanan 4 proje hayata geçirildi.

Torbalı Meydan ihalesi 1 Mart'ta!

Torbalı Belediyesi "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında Torbalı Meydan ihalesini yapacak. Torbalı Meydan ihalesi 1 Mart'ta gerçekleşecek.

Torbalı çekim merkezi haline geliyor!

Torbalı Belediyesi tarafından "Her Mahalleye Bir Meydan Projesi" kapsamında yapımına başlanan meydanlar serisin 3'üncüsünün temeli Ayrancılar Mahallesi'nde atıldı.

Torbalı Yazıbaşı Meydanı 2 Kasım'da açılıyor!

Torbalı Belediyesi'nce yürütülen 'Her Mahalleye Bir Meydan' projesi çerçevesinde Atatürk ve Karakuyu'dan sonra Yazıbaşı Meydanı da tamamlandı.

İzmir Ayrancılar Meydan projesinin ilk kazması vuruluyor!

İzmir Torbalı Belediyesi’nin “Her mahalleye bir meydan” projesinde sıra Ayrancılar’a geldi. İhale süreci tamamlanan proje için önümüzdeki günlerde ilk kazma vurulacak.

Torbalı'nın çehresi projelerle değişiyor!

Torbalı'da 6 ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlanmıştı. Bazı mahallelerde meydan projeleri biterken diğer projeler halen devam ediyor.

İzmir Torbalı Karakuyu Mahallesi meydan düzenlemesi hizmete açıldı!

Torbalı Belediyesi ilçenin çehresini değiştirecek meydan projelerini hayata geçirmeye devam ediyor. İlçenin Karakuyu Mahallesi'nde meydan düzenlemesi tamamlanarak hizmete açıldı.

Torbalı'da ilk meydan açıldı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 12 bin kişinin yaşadığı Atatürk Mahallesi için tasarlanan meydan, coşkulu bir törenle hizmete açıldı.

Torbalı’da meydan açılışı iptal!

İzmir’in Torbalı İlçesi’ndeki Atatürk Mahallesi Meydanı’nın 20 Şubat Cumartesi günü planlanan açılış programı Ankara’da meydana gelen terör saldırısı nedeniyle iptal edildi. İşte kararın ayrıntıları...

Torbalı Meydan projesi tamamlandı!

İzmir'de, Torbalı ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde yapımına başlanan ve kentin çehresini değiştirecek meydan projesi çalışmalarında sona gelindi. Projenin açılış tarihi ise 20 Şubat 2016 olarak belirlendi

Torbalı'nın 6 mahallesine meydan inşa ediliyor!

Sosyal, ekonomik hayatın giderek canlandığı, konut sektörünün modern kentleşmeyi hızlandırdığı İzmir'in yeni çekim merkezlerinden Torbalı'da, altı ayrı mahalle için meydan projeleri hazırlandı.

İzmir Torbalı'ya kent meydanı yapılacak!

Bilirkişi raporunda Torbalı Mahallesi’nde bulunan eski Gazi İlköğretim Okulu arsasının okul yapımına uygun olmamasının belirtilmesi üzerine mahalleliyi kent meydanı heyecanı sardı.

Torbalı meydan Haberi

Torbalı meydan

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 12 bin kişinin yaşadığı Atatürk Mahallesi için tasarlanan meydan, coşkulu bir törenle hizmete açıldı.Torbalı Belediyesi tarafından altı mahalle için hazırlanan meydan projesinin ilki Atatürk Mahallesi’nde hizmete girdi. Yaklaşık 12 bin kişinin yaşadığı mahallede geçtiğimiz ay tamamlanan; ancak gelen şehit haberleri üzerine ertelenen meydanın açılış törenine çok sayıda vatandaş katıldı. 4 bin metrekarelik bir alan içerisinde tasarlanan meydan projesinde süs havuzları ve gezinti yolları yer alırken, proje vatandaşların beğenisini topladı. Açılış törenine katılan Ak Parti İzmir Milletvekili ve MKYK üyesi Mahmut Atilla Kaya törende yaptığı konuşmada, projenin önemine değinerek, "Torbalı Belediyesi 10 yıl boyunca CHP’li bir belediye tarafından yönetildi. O dönem Atatürk Mahallesi maalesef çok ihmal edildi, adeta unutuldu. Mustafa Kemal Atatürk’ün adını taşıyan mahalleye yıllarca böyle...