27 / 04 / 2024

Torbalı OSB yatırımları

Torbalı OSB yatırımları

EBSO tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikada 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi 'nde altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından parsel kuraları çekildi.

Torbalı OSB'de yer tahsisleri için kuralar çekildi!

OSB'lerin planlı sanayileşme ve kalkınmanın öncüleri olduğunu belirten EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, Torbalı OSB'de yükselecek yatırımların kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacağını vurguladı.

Kırklareli'nde OSB yatırımları hız kesmiyor!

Yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gören Kırklareli OSB’de fabrika sayısının artması için çalışmalar hızlandı. 

Düzce OSB yatırımlarıyla dikkat çekiyor!

İç Anadolu’yu Marmara Bölgesi’ne bağlayan ana aks üzerinde yer alan Düzce büyük bir atılım içinde. Doğası, spor turizmi ve OSB yatırımları ile dikkat çekiyor. Düzce yatırımcıların ve turistlerin yeni gözdesi...

OSB yatırımcılarının önünü açtık!

Bolu'da sanayicilerle istişare ve değerlendirme toplantısına katılan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, OSB'lerde yatırımların tamamlanmasının önünü açtıklarını söyledi.

Diyarbakır'a 720 milyon TL'lik OSB yatırımı!

Diyarbakır'da yeni yatırımların ve projelerin temeli atılıyor. 3 etap OSB’nin bulunduğu bölgede 4. etabın yapımı için çalışmalar başladı.

İzmir’de arsa ve arazi yatırımları hız kesmiyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme’nin İzmir’de gerçekleştirdiği araştırmaya göre İzmir’de arsa ve arazi yatırımları gün geçtikçe artıyor. Arsa- arazi yatırımlarıyla dikkat çeken ilçeler ise Urla, Güzelbahçe, Karaburun, Kemalpaşa, Torbalı, Menemen ve Seferihisar şeklinde sıralanıyor.

Yatırımcılar OSB'lerde yatırım için sıraya girdi!

298 OSB'nin bulunduğu ülkemizde yatırımcılar, OSB yatırımlarına yönelmiş durumda. 2023'te OSB sayısının 350'ye çıkarılması hedefleniyor. Bu durum, 1 milyon kişiye daha iş imkanı sağlayacak.

İhracat Torbalı'da gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İzmir Torbalı ihracatta yaşanan artış gayrimenkul yatırımlarını da etkiledi. Gayrimenkul yatırımcıları 61 ili geride bırakan Torbalı'ya yöneldi.

Ege Bölgesi'nde OSB yatırımları hareketli!

Ege Bölgesi'nde OSB'lerde yatırım devam ediyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya'daki OSB'lerin bazılarında parsel arzı talebi karşılamıyor. Bölgedeki fabrika inşaatlarını sürdürüyor.

Sivas'ta OSB yatırımları hızlandı!

Sivas Valisi Davut Gül, Demirağ Demiryolu OSB'ye yatırım yapmak isteten iş adamlarıyla buluşarak, yatırımcının önünün açılması için her türlü çabayı gösterdiklerini belirtti.

Ege'deki OSB'lerde yatırımlar artıyor!

Ege Bölgesi kentlerinde OSB’lerde yatırımları artıyor. İzmir, Manisa, Denizli, Aydın, Uşak ve Kütahya’daki OSB’lerin parsel talebi sürüyor.

OSB yatırımlarına 388 milyon liralık ödenek ayrıldı!

OSB yatırımlarına ayrılan ödenek yüzde 75 artırılarak 388 milyon liraya çıkarıldı. Bu rakam geçen yıl 222 milyon 2 bin liraydı.

Tire OSB'de yatırımlar artarak devam edecek!

Bugüne kadar önemli yatırımların gerçekleştirildiği Tire OSB’de yatırımların 2017 yılında da artarak devam edeceği belirtildi

Torbalı'da inşaat yatırımları hız kesmedi!

İzmir'de Torbalı Ticaret Odası'nın araştırması konut alım-satımında Torbalı'ya olan ilgiyi, 15 Temmuz darbe girişiminin bile etkilemediğini gösterdi. Torbalı'da inşaat sektöründe yatırımlar hız kesmedi.

Torbalı OSB yatırımları Haberi

Torbalı OSB yatırımları


EBSO tarafından İzmir'e kazandırılan ve 43 fabrikada 5 binin üzerinde istihdam sağlayacak olan Torbalı Organize Sanayi Bölgesi'nde altyapı yatırımlarının tamamlanmasının ardından parsel kuraları çekildi. EBSO Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, "EBSO, bugüne kadar 20'den fazla OSB kurdu. Bu OSB'ler planlı sanayileşme ve kalkınmanın öncüleri oldu. Torbalı OSB'de yükselecek yatırımlar da kent, bölge ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayacak" dedi.


Yatırım aşaması

Yorgancılar, "OSB'ler planlı kalkınma ve sanayileşme için çok önemli. Üretim, istihdam, yatırım depoları. EBSO bugüne kadar 20'den fazla OSB kurdu. İlk kurulan OSB olan Atatürk Organize Sanayi Bölgesi, nasıl olacak, nasıl büyüyecek derken bugün yaklaşık 600 işletmede 30 bin kişinin istihdam edildiği üretim üssü oldu. Torbalı OSB de öyle olacak" diye konuştu. EBSO'nun desteğini alan Torbalı OSB'nin yönetimin yerinde müdahalelerle...