28 / 08 / 2024

Torbalı tesis

Torbalı tesis

Torbalı'da 600 sanayi tesisi olduğunu ve sanayi alanlarında 400 yeni tesisin kurulabileceğine işaret eden Torbalı Belediye Başkanı Görmez, 150 bin nüfuslu ilçede her yıl 10 bin göç alınmasına rağmen işsizliğin olmadığını söyledi.

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Torbalı önerisi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni üretim tesisi için Türkiye’yi seçti. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Yeni tesis için Türkiye’de en doğru yer Torbalı’dır” diye konuştu.

Carlos Tavares, Opel'in Torbalı'daki arsasını satar mı?

Türkiye otomotiv pazarında bir tek Opel İzmir’den yönetiliyor. Sebebi de Torbalı’da sahip oldukları 20 bin metrekarelik arsa ve tesis. Fransız Peugeot Citroen Grubu’nun CEO’su Carlos Tavares, Torbalı’da oldukça değerli olan bu arsayı duyarsa satılığa çıkarabilir.

İzmir Torbalı'da 30 dönümlük alana sosyal tesis geliyor!

Torbalı Belediyesi’ne tahsis edilen 160 dönümlük alanın 30 bin metrekarelik bölümü için çok amaçlı sosyal tesisler yapılacak. Onaylanan proje için önümüzdeki ay ihaleye çıkılacak.

İzmir Torbalı'ya 400 yeni tesis yapılacak!

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, "Revize edilen imar planı ile 400 yeni fabrikanın yatırımı için potansiyel alan oluşturduk. Bu ilçemizin önünü yatırım alanında açtı" dedi.

İzmir Torbalı'da termal tesis için çalışmalar başladı!

İzmir Torbalı'da Çamlıca Mahallesi 'nde yapılacak olan ve tüm Torbalı 'yı yakından ilgilendiren termal tesis için kazma vuruluyor. Kadastro ölçümleri yapıldı, yılbaşından sonra çalışma başlıyor.

Oyak Beton, 2 yeni tesis kuruyor!

Oyak Beton Genel Müdürü Ramazan Yücel, ‘İzmit Körfez Geçiş Köprüsü” projesinin güney yakasına iki adet tesis kurmak için de çalışmalara başladıklarını aktardı...

Konya'da 3 milyon 550 bin TL'ye satılık sosyal tesis!

Konya 12. İcra Müdürlüğü Konya'nın Selçuklu ilçesinde bulunan sosyal tesis vasıflı taşınmazı borcundan dolayı açık artırma ile satışa çıkardı.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Bolu'da tesis yapacak!

Beşiktaş Jimnastik Kulübü (BJK) Yönetim Kurulu Üyesi Deniz Atalay, Bolu'da yapmayı planladıkları tesis için Bolu'ya gelerek incelemelerde bulundu

Zincirbozan'daki askeri tesis demokrasi atölyesi olacak!

12 Eylül darbesinin ardından birçok siyasetçinin zorunlu ikameti olan Zincirbozan'daki askerî tesis, demokrasi atölyesi oluyor. Burada artık öğrenciler için yaz kampları düzenlenecek.

Otokoç, 350 milyon liralık tesis yatırımı yapacak!

Türkiye'de satılan her 10 araçtan birini gerçekleştiren Otokoç Otomotiv 2012'de 350 milyon liralık araç ve tesis yatırımı hedefliyor.

Yabani hayvanların yollarına ekolojik yapılar tesis edilecek!

Karayolları Genel Müdürlüğü, yaban hayvanlarının yollardaki geçiş noktalarını tespit edip, ihtiyaç olan kesimlere uygun ekolojik yapıları tesis ederek, hayvanların zarar görmesini engellemek için harekete geçti

Yalova'da belediyeden 44.9 milyon TL'ye turizm tesis alanı!

Yalova Belediye Başkanlığı, Bahçelievler'de yer alan turizm tesis alanını ihaleye çıkardı. Turizm tesis alanının toplam bedeli 44 milyon 901 bin 120 lira olarak belirlendi...

Cennet Koyu turistik tesis yapılaşmasına açılıyor!

Bodrum’un Göltürkbükü Beldesi’nde asırlık çam ağaçlarının bulunduğu ormanlarla kaplı Cennet Koyu’nda tekneler akın etti. Günübirlik tur tekneleri ve özel yatları gören turizimciler, koyun turistik tesis yapılaşmasına açılacak olmasını bir kez daha kınadı

Torbalı tesis Haberi

Torbalı tesis

İZMİR - Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, 150 bin nüfuslu ilçede her yıl 10 bin göç alınmasına rağmen sanayi tesisleri ve tarım sayesinde işsizliğin olmadığını söyledi. 


Ekonomi Muhabirleri Derneği (EMD) İzmir Şubesi üyeleriyle 3 Mayıs Dünya Basın Özgürlüğü Günü'nde Torbalı Belediyesi ile gerçekleştirilen etkinlikte bir araya gelen Görmez, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Göreve başladığında iki hayalinin olduğunu belirten Başkan Görmez, “Bunların ilki Fetrek Çayı Projesi'ydi. Bu kapsamda Orman ve Su İşleri Bakanlığı'ndan aldığımız destekle yola çıktık. Talebimiz ile DSİ ekipleri jet hızıyla bölgede çalışmalara başladı. Burada yapılacak ıslah çalışmaları bölgenin yıllardır çektiği afet riskini ortadan kaldıracak. 22 kilometre uzunluğundaki havzanın iki yanı yeşil alan ve sosyal tesislerle donatılacak. Önemli bir çekim merkezi haline getirilecek. Hem önemli bir sorundan...