30 / 04 / 2024

Tesis Müdürleri ve Yöneticileri, Yatırımcılarla Buluştu!

Tesis Müdürleri ve Yöneticileri, Yatırımcılarla Buluştu!

Tesis yatırım yönetimi ve tedarik konferansı İstanbul'da bugün başladı...



I. Tesis Yatırım – Yönetim – Tedarik Konferansı ve İkili Görüşmeler Toplantısı Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcıların yoğun ilgisi ile bugün Yeşilköy WOW Convention Center ‘da başladı.


Tesis yatırımcı, yönetici ve tedarikçilerini “Facility Management Platformu” nda bir araya getirerek yatırımların sürdürülebilir tesis yönetimiyle verimli ve ekonomik şekilde; insanların konforu ve sağlığı için hayatına devam etmelerine dönük yeni yol haritalarının belirleneceği Konferans ve İkili Görüşmeler Toplantısı iki gün sürecek. Facility Management Turkey ekibi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Konferansın ana teması “Sürdürülebilir Tesisler : Sustainable Facilities” olarak belirlendi.


Konferansın ilk günü; Facility Management Turkey’den Bengü Bilik ve Sadettin Haymana ile UTTMD Başkanı Kemal Evcioğlu’nun Hoş Geldiniz; AYD Başkanı Hakan Kodal ile ABD – IFMA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Işılay Civan’ın Açılış Konuşmaları ile başladı. Konuşmaları takiben destekleriyle; bu platformun Türkiye’de hayata geçmesini sağlayan kuruluşların temsilcilerine birer Teşekkür Plaketi takdim edildi.


Global FM ve IFMA Yönetim Kurulu Üyesi ve HOK Mimarlık Kıdemli Stratejik Danışmanı Dr. Işılay Civan’ın Sürdürülebilir Tesis Yönetimi konulu konuşmasının ardından AYD Başkanı ve Krea Grup İcra Kurulu Başkanı Hakan Kodal’ın moderatörlüğünde “Tesis Yatırımı” konulu ilk oturuma geçildi. “Toplam Sahip Olma Maliyeti” konulu ikinci oturumun moderatörlüğünü de yine Dr. Işılay Civan yaptı.


“Enerji ve Atık Yönetimi” konulu üçüncü oturum İTÜ Kimya Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Filiz Karaosmanoğlu yönetiminde gerçekleştirildi.


Günün son oturumunda ise TAV Sürdürülebilirlik Grubu Lideri Necdet Büyükbay “Ömür Boyu Yaklaşımı ve Sürdürülebilirlik” konulu sunumunu katılımcılarla paylaştı.


Konferans sonrası düzenlenen kokteylde; tesis müdürleri, yöneticiler, yatırımcılar ve konferans konuklarından oluşan tüm katılımcılar bir araya geldi. Ayrıca etkinliğe katılanlar tüm gün “İkili Görüşme” yapma imkanı buldular.


Geri Dön