17 / 05 / 2024

Yatırımcılarla Buluştu

Yatırımcılarla Buluştu

Tesis yatırım yönetimi ve tedarik konferansı İstanbul'da bugün başladı...

İnşaat sektörü Arap yatırımcılar ile buluşacak...

TÜRAP ve TurabExpo, 21. Türk-Arap İşbirliği Zirvesi'nde, 22 Arap ülkesi ve 7 Türk Cumhuriyeti'nden yer alan yatırımcılar Türkiye’deki gayrimenkul firmaları ile buluşturacaklar. İşte haberin detayları...

Bakan Şimşek’ten ABD çıkarması! Yatırımcılara Türkiye'nin ekonomik görünümünü ve hedeflerini anlattı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, New York'ta yatırımcılarla gerçekleştirdiği görüşmelere yönelik, "Bu görüşmelerimizin Türkiye'ye fon akışında katkısının olacağını umut ediyorum” dedi.

Altın bilezik fiyatları düştü! Yatırımcılar kuyumculara koştu! 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları 

Bugün altın fiyatları, Fed faiz kararı sonrasında güne düşüşle başladı. Bilezik fiyatları da düşüşe geçerken fiyatları gören yatırımcılar kuyumculara koştu. Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın bilezik fiyatları.

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen faiz artırım sinyalleri risk iştahını kesmeye devam ediyor ve ons altındaki baskı devam ediyor. Altın Fed tuzağına düştü! Taş üstünde taş kalmadı! Bu rakamları gören yatırımcıların etekleri tutuştu!

Gümüş için yeni senaryo! Resmen rakam verildi! Tarih belli oldu! Gümüş yatırımcısı havaya uçtu

Son günlerde yatırımcılarını üzen gümüş için yeni senaryo belli oldu. Gümüş yükselecek mi, düşecek mi? sorusunun yanıtı için resmen rakam verildi. Gümüş yatırımcısı havaya uçtu. İşte gümüşte son dakika gelişmeler...

Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı

BDDK hamlesinin ardından değerlendirmelerde bulunan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların göreceği seviyeyi yatırımcılarla paylaştı.

Kuyumcular yatırımcılarla doldu taştı: Altın alınmalı mı satılmalı mı? Son dakika altın fiyatları ne kadar?

Milyonlarca yatırımcı ve altın almak isteyenler altın fiyatlarının dip seviyelere düşmesi ile kuyumculara akın ettiler. Altının gram fiyatı 907 lira, ons fiyatı ise 1,889 dolara kadar geriledi. Peki çeyrek altın ne kadar? Gram altın, tam altın kaç lira? İşte son dakika altın fiyatları...

White City Living Türk yatırımcılarla buluşuyor!

Londra’nın en prestijli projeleri arasında yer alan “White City Living” 25 Şubat tarihinde Türk yatırımcılarla buluşuyor…

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu'ndan flaş enflasyon açıklaması!

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu bugün yatırımcılarla buluştu. Kavcıoğlu yapmış olduğu açıklamada, "Yılın geri kalanında cari işlemlerdeki iyileşme devam edecek. Çekirdek enflasyon göstergelerinde yavaşlama görüyoruz" dedi.

Türk yatırımcılara Londra fırsatı: Battersea Power Station 2.Etap satışları başladı!

Londra'da hayata geçirilen değeri Battersea Power Station, dünyanın en iyi konut projelerinden biri olarak Türk yatırımcılarla bir araya geliyor. Projede, Türk yatırımcılar için bulunan fırsatlar açıklandı.

İranlı konut yatırımcılarının yeni gözdesi İzmir!

İzmir'de, koronavirüs salgını sürecinde yavaşlayan yabancılara konut satışı, İranlı yatırımcılarla yeniden yükseldi. Konut yatırımcılarının en fazla İran'dan geldiğini kaydeden gayrimenkul uzmanları, İranlıların Türk vatandaşı olup, İzmir'de yaşamak istediğini belirtti. 

Alya Onist’in örnek dairesi yatırımcısıyla buluşuyor!

OSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın 2’nci projesi olan Alya Onist’in örnek dairesini yatırımcılarla buluşturuyor. Alya Onist'in örnek dairesi, konut alıcıları tarafından ilgiyle karşılandı...

Yatırımcılarla Buluştu Haberi

Yatırımcılarla Buluştu

I. Tesis Yatırım – Yönetim – Tedarik Konferansı ve İkili Görüşmeler Toplantısı Türkiye’nin dört bir yanından gelen katılımcıların yoğun ilgisi ile bugün Yeşilköy WOW Convention Center ‘da başladı.


Tesis yatırımcı, yönetici ve tedarikçilerini “Facility Management Platformu” nda bir araya getirerek yatırımların sürdürülebilir tesis yönetimiyle verimli ve ekonomik şekilde; insanların konforu ve sağlığı için hayatına devam etmelerine dönük yeni yol haritalarının belirleneceği Konferans ve İkili Görüşmeler Toplantısı iki gün sürecek. Facility Management Turkey ekibi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Konferansın ana teması “Sürdürülebilir Tesisler : Sustainable Facilities” olarak belirlendi.


Konferansın ilk günü; Facility Management Turkey’den Bengü Bilik ve Sadettin Haymana ile UTTMD Başkanı Kemal Evcioğlu’nun Hoş Geldiniz; AYD Başkanı Hakan Kodal ile ABD – IFMA Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Işılay Civan’ın Açılış...