02 / 05 / 2024

torbalı üstgeçit projeleri

torbalı üstgeçit projeleri

İZBAN kapsamında Torbalı'da inşa edilen tek üstgeçit yetersiz kalıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yaptığı açıklamada, 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay'dan dört üstgeçit yapılmasını istedi.

Gardenya Torbalı'nın 2. etabı başladı!

İzmir’deki ilk projeleri olan Gardenya Torbalı’nın ilk etabını geçen sene tamamlayan Manas Grup, 2. etaba da bu yıl başladı.

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Torbalı'da kentsel dönüşümü müteahhitler yapıyor!

Hızla artan nüfus ve alınan göçlerle Torbalı'da gayrimenkul piyasasınde farklı yaklaşımlar yaşanıyor. Bölgedeki inşaat firmaları artan konut ihtiyacını karşılamak için boş ya da eski binaların olduğu arazilerde yeni projeleri değerlendiriyor.

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Torbalı arsa yatırımcısının yeni gözdesi olacak!

A.H.K. Gayrimenkul ve inşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, Torbalı'nın cazibe merkezi olacağını ve projeleri anlattı. İşte o haber..

Aslan Yüksel İnşaat'tan Torbalı'da yeni proje!

İzmir Torbalı'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Aslan Yüksel İnşaat 17 yıldır sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Firmanın sahibi Aslan Yüksel, yaptıkları birçok projenin ardından devam eden projeleri olduğunu belirtti.

Kocaeli'de 2016'da en büyük yatırım ulaşıma ayrıldı!

Kocaeli'de 2016 yılında en büyük yatırım ulaşıma yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan noktalarda birçok üstgeçit, köprü, viyadük ve bulvarı hizmete açtı.

İzmir'in dev projeleri emlak fiyatlarını yükseltti!

Balçova’da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli’de Çandarlı Otoyolu’nun uzatılması, Bayraklı’da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelerdeki arsa ve konut fiyatlarını yükseltti.

İzmir'in mega ulaşım projeleri 2017'de tamamlanacak!

İzmir, bu yıl hayata geçirilecek projelerle şaha kalkacak. İzmir İstanbul Otoyolu, Alaçatı Havaalanı, Körfez Tüp Geçit Projesi, Sabuncubeli Tüneli ve İZBAN’ın Selçuk’a uzatılması projeleri kentin görünümünü değiştirecek

Ordu yürüyen merdivenli üstgeçit için çalışmalar başladı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşın teleferiğe ve sahile daha kolay ve güvenli ulaşmasını sağlamak amacıyla projelendirilen üst geçidin yapım çalışmalarına başlandı.

torbalı üstgeçit projeleri Haberi

torbalı üstgeçit projeleri



İZBAN banliyö tren hattı yapımında son aşamaya gelinirken, vatandaşların Torbalı'yı ikiye bölen demir yolundan geçişleri çileye döndü. Torbalılılar, tren yolundan karşıya geçmek için 1 kilometrelik yolu kat etmek zorunda kalıyor. Vatandaşların yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için TCDD yetkililerine rehberlik eden Başkan Görmez, yoğun geçiş noktalarını baz alarak, ilçeye dört üstgeçit istedi. İzban banliyö tren hattı projesi üzerinde gerçekleşen fikir alışverişinden sonra Görmez ve TCDD yetkilileri, projede belirlenen noktaları yerinde inceledi. Koçbay, ilçede üstgeçit sayısının artırılacağını müjdeledi. 


Endişelerini anlattı

İZBAN'ın Torbalı için büyük bir şans olduğunu, ancak beraberinde bazı yükler de getirdiğini kaydeden Görmez, şunları söyledi: "Yaşanılabilecek sıkıntıların önüne geçilebilmesi önemli bir husus. Bu konuda bizleri kırmayıp Torbalı'ya kadar gelen 3. Bölge Müdürü Selim Koçbay ve beraberindeki ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Yapılacak olan yaya...