06 / 07 / 2024

torbalı yenileniyor

torbalı yenileniyor

Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş, Torbalı'da uygulanan ilçe bazındaki bu projenin İzmir'de ilk olduğunu belirtti. Güneş, Çalışmayı Torbalı Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini söyledi. Torbalı'dan sonra Aliağa için de çalışma yapılacak.

İzmir Torbalı kentsel dönüşümle yenileniyor!

Torbalı'da hızla yükselen binalar ilçenin mimari yapısına yön veriyor. İnşaatçıların yaptığı birbirinden güzel binalar ile Torbalı her geçen gün daha da modern bir görünüme kavuşuyor .

Kocaeli Seka Park Otel yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Seka Park Otel’deki yenileme çalışmaları kapsamında 45 adet oda ve koridorlar baştan sona yenileniyor.

Kocaeli Sekapark Otel yenileniyor!

Sekapark Otel, vatandaşlara daha iyi hizmet vermek amacı ile iç ve dış mekanlarında tadilata başladı. Otel’de bulunan 45 oda yenileniyor.

İzmit Barın Parkı yenileniyor!

İzmit Belediyesi ekipleri, Yenimahalle’de bulunan 653 metrekarelik Barın parkı yenileniyor. Parktaki oyun alanı, yürüyüş yolları ve oturma alanları yeniden düzenleniyor. Çalışmalar yaklaşık bir ay sürecek.

İzmir Torbalı'da bu yıl 70 fabrikaya inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Torbalı ilçesi'nde, 2015 yılının ilk 7 ayında 70 fabrikaya sanayi inşaatı ruhsatı verildiği ve yakın zamanda 800'e yakın faaliyet gösteren fabrikaya 70 sanayi kuruluşunun daha ekleneceği bildirildi.

Yenimahalle Belediyesi Hizmet Binası yenileniyor!

Yenimahalle Belediyesi Başkanlık Hizmet Binası, daha iyi hizmet verebilmek için yenileniyor. Belediyenin VIP girişine Viyana Belediyesi modeli uygulanırken, projenin en dikkat çeken ayrıntısı ise belediye bütçesinin şeffaflığı olacak.

Torbalı'da bu yıl 70 fabrikaya inşaat ruhsatı verildi!

İzmir Torbalı ilçesi’nde, 2015 yılının ilk 7 ayında 70 fabrikaya sanayi inşaatı ruhsatı verildiği ve yakın zamanda 800’e yakın faaliyet gösteren fabrikaya 70 sanayi kuruluşunun daha ekleneceği bildirildi.

Beypazarı Meydanı yenileniyor!

Başkentin turistik ilçelerinden olan, yerli ve yabancı pek çok turisti ağırlayan Beypazarı ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından cadde, meydan ve çevre düzenlemesi yapılırken kaldırımlar da yenileniyor...

Torbalı Ayrancılar’a yeni meydan yapılacak!

Torbalı Belediyesi, sosyal ve ekonomik hayatın giderek canlandığı, cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Ayrancılar Mahallesi için meydan projesini hayata geçiriyor.

İzmir Torbalı'da son 15 yılda 20 bin konut yapıldı!

Motorlu Yamaç paraşütü Pilot Orhan Özgülbaş tarafından havadan çekilen Torbalı resimleri ilçenin artık tam bir şehir görünümünde olduğunu gözler önüne seriyor Nüfusu 150 bine dayanan Torbalı'nın gelişimi artık inkâr edilemez durumda..

Ayvalık Tafil Türkan Stadı'nın zemini yenileniyor!

Ayvalık Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Küçükköy Mahallesinde bulunan Tafil Türkan Stadını bakıma aldı. Stadın zarar gören ve özelliğini kaybetmiş olan çimleri yenileniyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Torbalı'nın imar haritası tamamlandı!

İZMİR'İN hızlı büyüyen ilçesi Torbalı'nın imar röntgeni çekilerek, 56 ayrı paftanın yapılaşma stratejisi, konut, eğitim, sağlık, ulaşım hatları ile iş merkezleri ve sosyal yaşam alanları belirlendi.

İzmir Torbalı'da yapılaşması stratejisi belirlendi!

İzmir’in en hızlı büyüyen ilçeleri arasında yer alan Torbalı da, 56 ayrı paftanın yapılaşması stratejisi belirlendi. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yapılan çalışmayla imarların net görülebildiğini ifade etti.

torbalı yenileniyor Haberi

torbalı yenileniyor


Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş, Torbalı'da uygulanan ilçe bazındaki bu projenin İzmir'de ilk olduğunu belirtti. Güneş, Çalışmayı Torbalı Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini söyledi. Torbalı'dan sonra Aliağa için de çalışma yapılacak. Torbalı'yı yeni baştan tasarlayan Mimar Semiha Güneş, yapılacak sosyal donatı alanlarının da ilçenin ihtiyaçlarına göre belirleneceğini söyledi.  Çalışmayı Torbalı Belediyesi ile birlikte yürüttüklerini söyleyen Epig Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Semiha Güneş ilçe bazındaki bu projenin İzmir'de ilk olduğunu belirtti. 

Hazırlanan projenin Torbalı'nın tamamını kapsadığının altın çizen Güneş, "Tüm ilçeyi kapsayan bu çalışmamızda cemevi, cami, sosyal tesisler, düğün salonları gibi alanları mahallelerin ihtiyaçlarına göre planlıyoruz. 

Ben herhangi bir belediyenin böyle geniş bir projeye imza attığını duymamıştım. Farklı yatırımları bir arada yapılacak bir proje etap etap hayata geçilecek. İlk etapta ise 15'e...