29 / 04 / 2024

Torbalıde emlakçılık

Torbalıde emlakçılık

Torbalı'da hızla artan nüfus ve göç alımı inşat sektörünü canlandırmasıyla birlikte emlakçılık sektörünü de canlandırdı. Emlekçılık ile uğraşanların sayısının birden artması alım - satım işlemlerinde takipsizliğe neden oluyor.

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evea Proje Geliştirme Emlakçılık Ve İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Gebeş ve Ecem Erdem ortaklığında kuruldu.

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Bbd Bir İnşaat Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recep Dayıoğlu tarafından kuruldu.

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu!

Site Bitki Yetiştiriciliği Ve Emlakçılık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Kubilay Mücahit Değerli tarafından kuruldu.

Number One Emlakçılık Limited Şirketi kuruldu! 

Number One Emlakçılık Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Zekeriya İsmail tarafından kuruldu.

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Tna Mimarlık İnşaat Gıda Otomotiv Emlakçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Ahmet Tuna, Azat Tuna ve Dşyar Tuna ortaklığında kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Imad Eddin Emlakçılık Otomotiv Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.Fatih’de Imad Eddin Alayoubi tarafından kuruldu.

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Donya Emlakçılık Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şİşli'de Hacı Ömer Kavak ve Mohamad Ardalanı ortaklığında kuruldu.

Metevarse'de emlakçılık mesleği sanal uzmanlığa dönüşüyor!

Geleceğin teknolojisi olacağı öngörülen Metevarse'de meslekler dönüşmeye başladı. Cem Sütçü, "Emlakçılık gibi interaktif ortamda görülen işler de ‘sanal’ uzmanlıklara dönüşecek."

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cebrilco Gayrimenkul Emlakçılık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdallah S.K.J., Abdelaziz Jebril ve Moh'D S.K.L ortaklığında kuruldu.

Vinuales İnşaat Emlakçılık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Vinuales İnşaat Emlakçılık Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Vinuales İnşaat Emlakçılık Limited Şirketi’nin merkez nakli Şişli’de yapıldı.

Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacı devam ediyor!

İstanbul Emlak Brokerleri Kulübü İşletme Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ulvi Özcan “Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik” ile ilgili yaptığı açıklamada, Özel Emlakçılık Kanunu ihtiyacının devam ettiğini söyledi.

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Adamko Emlakçılık İnşaatçılık Tekstil Ve Mobilya Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli  ile Raafat Oda tarafından kuruldu.

Torbalıde emlakçılık Haberi

Torbalıde emlakçılık

Torbalı'da hızla artan nüfus ve göç alımı inşat sektörünü canlandırmasıyla birlikte emlakçılık sektörünü de canlandırdı. Emlekçılık ile uğraşanların sayısının birden artması alım - satım işlemlerinde takipsizliğe neden oluyor. Dükkânı ve sertifikası olan emlakçılardan çok komisyon ile çalışan belgesiz ve dükkansız emlakçılar artıyor


Gelişen inşaat sektörüyle paralel devam eden emlak - gayrimenkul işleri kontrolsüz bir şekilde gelişiyor. Emlak dükkânı açmak için ilk olarak İzmir Emlak Komisyoncuları odasına üye olmak gerekiyor. Bunun dışında bir de İzmir Esnaf Odasına da üye olmak gerekiyor. Ancak bu kadar teferrurata uymak islemeyen emlak ılım ve saytımı ile uğraşanlar şalisi olarak çalışıyor. Dükkan açmıyor, bu işlemleri yapmıyor, Sadece aracılık ile çalışıyor. Bir sürü işlem yaparak kayıtlara uygun emlakçılık yapanlar da bu durumdan olumsuz etkileniyor. 


RUHSATSIZ, KURALSIZ VE SERTİFİKALI...