05 / 05 / 2024

torkam inşaat ıspartakule 5. etap projesi detayları

torkam inşaat ıspartakule 5. etap projesi detayları

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsa ihalesinin kazananı belli oldu. Toplam 47 bin 168 metrekare parsel alanına, 82 bin 336 metrekare inşaat alanına sahip olan arsada gerçekleştirilecek projede metrekare birim fiyatı yaklaşık 7 bin 287 TL olacak.

İnşaat sektörü yeni düzenlemelerle coşacak!

Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Dereli, "Gayrimenkul alımını kolaylaştırmak için yapılan düzenlemeler sektörde canlılığı artıracak. Gayrimenkul almanın tam zamanı." dedi...

Torkam İnşaat E-5 iletişim!

Torkam İnşaat E-5 iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Nisan ayında satışa sunulacak projede 216 konut, 114 ofis ve 275 mağaza bulunuyor.

İnşaat sektöründe hedef 8 milyar olmalı!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, ‘80 milyon değil, 8 milyar için kolları sıvamak gerek’ sloganından hareketle, Türk inşaat şirketlerine dünyaya açılma çağrısında bulunuyoruz." dedi

Torkam İnşaat basın daveti ertelendi!

Kurucularının inşaat ve yapı sektöründe 30 yıla yaklaşan deneyimi ile Türkiye’nin en saygın inşaat firmaları arasında yer alan Torkam İnşaat, yeni dönem hedeflerini paylaşacağı bir basın toplantısı düzenliyor. 

Rodopman İnşaat Ispartakule projesi geliyor!

Rodopman İnşaat Ispartakule projesinde 428 daire ve 25 dükkan inşa edecek. İşte projenin detayları...

Torkam İnşaat 42. Cadde ihalesi ne zaman?

Torkam İnşaat tarafından hayata geçirilen 42. Cadde projesinde dükkan fiyatları KDV dahil 100 bin TL'den başlıyor. Peki Torkam İnşaat 42. Cadde ihalesi ne zaman?

Torkam İnşaat Ispartakule iletişim bilgileri!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı ile Ispartakule'de yeni bir projeye imza atıyor. Projenin çalışmaları 2017 yılının ilk yarısında başlayacak...

Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Torkam İnşaat Ispartakule projesi Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İşte Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016 detayları...

Ispartakule Torkam İnşaat görselleri!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı tarafından yükselen Ispartakule Torkam projesi 41 bin 168 metrekare alanda hayata geçiriliyor. İşte Ispartakule Torkam İnşaat görselleri...

Torkam İnşaat Ispartakule projesinin tüm detayları!

Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı, Ispartakule bölgesinde 724 daire ve 55 dükkandan oluşan proje inşa edecek...

Ispartakule 5. Etap için Torkam İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Torkam İnşaat 132 milyon TL teklifle kazandığı Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Ispartakule 5. Etap için Torkam İnşaat'a bugün yer teslimi yapıldı.

Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin inşaatında son durum!

Toplam 448 bin 726 metrekare inşaat alanına sahip olan Emlak Konut Ispartakule Evleri projesi 1.849 daire ve 33 dükkandan oluşuyor. Peki hafriyatın yapıldığı Emlak Konut Ispartakule Evleri'nin inşaatı başladı mı?

Torkam İnşaat kimin?

Torkam İnşaat, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesini kazandı.Peki, 25 yıldır faaliyet gösteren Torkam İnşaat kimin?

torkam inşaat ıspartakule 5. etap projesi detayları Haberi

torkam inşaat ıspartakule 5. etap projesi detayları

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin ikinci oturumu bugün gerçekleştirildi. 


Kazanan Torkam İnşaat oldu

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap ihalesine en yüksek teklif Torkam İnşaat'tan geldi. Torkam İnşaat arsa satışı karşılığı gelir payı toplam geliri olarak 132 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 600 milyon TL teklif verdi. Torkam, ihalenin birinci oturumunda Emlak Konut'a 20 milyon TL teklif vermişti.


İhalenin birinci oturumunda en yüksek teklifi veren Sur Yapı - Hatay Akpınar İş Ortaklığı ise arsa satışı karşılığı gelir payı toplam geliri olarak 112 milyon 200 bin TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 510 milyon TL teklif geldi.


Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsa ihalesine katılan...