28 / 04 / 2024

Torkam İnşaat Temaşehir Konya fiyat 2017

Torkam İnşaat Temaşehir Konya fiyat 2017

Toplam 740 daire ve 165 ticari birimden meydana gelen Temaşehir Konya projesi Konya Meram'da hayata geçiriliyor. İşte Temaşehir Konya daire fiyatları güncel....

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

Güneri Ataşehir için düğmeye basıldı! Ataşehir'e 490 konutluk yeni proje geliyor!

Güneri Şehircilik İnşaat, Ataşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 886 milyon 87 bin 682 TL'ye mal olacak Güneri Ataşehir projesinde konutlar ve ticari alanlar yer alacak

İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Kentsel Dönüşüm ve Hukuk Platformu Başkanı Prof. Dr. Gürsel Öngören, kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. İstanbul’da 1.3 milyon konut dönüşüm bekliyor! Şehir Silivri ya da İzmit tarafına doğru genişletilebilir! 

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya kapsamındaki, 37656 Ada 4 Parsel Eğitim Tesis Alanının (Projedeki Son Kısım) kısmi geçici kabulü yapılmış olup Kısmi Geçici Kabul Tutanağı 14 Ocak 2022 tarihinde onaylandı.

Temaşehir Konya'nın kısmi kesin kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Temaşehir Konya kısmı kesin kabul hakkında açıklama yaptı.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya projesinin değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, "Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" kapsamında "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Ali Kurt'tan KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gündeme getirdiği KİPTAŞ'ın Başakşehir'deki arsasına ilişkin konuştu.

Emlak Konut GYO Temaşehir Konya 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Konya Meram Yenice Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi "Temaşehir Konya" projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Temaşehir Konya'nın kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO projelerinden Temaşehir Konya projesinde 37595 Ada 3 Parsel Konut Alanlarının ve 37594 Ada 6 Parselde bulunan Dini Tesisin kısmi geçici kabulü yapıldı.

Türk müteahhite dünyanın her yerinde iş var!

Dünyanın her yerinde Türk müteahhite iş olduğunu söyleyen Torkam İnşaat İcra Kurulu Başkanı Mahmut Dereli yaptığı açıklamada “Türk müteahhit dünyaya açılarak hem iş hacmini genişletir hem de döviz getirir” diye konuştu.

Temaşehir Konya'nın geçici kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Temaşehir Konya'nın 37594 ada 5 parsel konut ve ticaret blokları ve 37595 ada 3 parsel ticaret alanlarının geçici kabul tutanağı onaylandı.

Temaşehir 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO'nun Temaşehir ile ilgili olarak hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Torkam E5 Açık Çarşı 21 Nisan'da satışa çıkıyor!

Torkam İnşaat tarafından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) güvencesiyle hayata geçirilen Torkam E5 Açık Çarşı Projesi 21 Nisan'da satışa çıkıyor.

Torkam İnşaat Temaşehir Konya fiyat 2017 Haberi

Torkam İnşaat Temaşehir Konya fiyat 2017

Torkam İnşaat  tarafından hayata geçirilen Temaşehir Konya projesi 740 daire ve 165 ticari birimden oluşuyor. Temaşehir Konya Evleri'nde 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 6+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


Konya Meram'da hayata geçirilen Temaşehir Konya projesinde daire büyüklükleri 130 metrekare ile 370 metrekare arasında değişiyor.


Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Temaşehir Konya projesinde dairelerin yanı sıra spor alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, kapalı otopark gibi sosyal donatılar yer alıyor. Proje 60 bin metrekare alanda yükseliyor. 


Temaşehir Konya daire fiyatları güncel!


2 oda 1 salon daire fiyatları 350 bin TL'den,

3 oda 1 salon daire fiyatları 470 bin TL'den,

4 oda 1 salon daire fiyatları 580 bin TL'den başlıyor.


Anahtar teslimlerin 2019 yılında gerçkeleşeceği Temaşehir Konya projesinde yüzde 5 peşinatın ardından sıfır faizle 5 yıla, 0,45...