06 / 05 / 2024

Torkam ıspartakule konut projesi

Torkam ıspartakule konut projesi

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsa ihalesini Torkam İnşaat kazandı. Toplam 82 bin 336 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip olan arsaya Torkam 600 milyon TL teklif verdi. Gerçekleştirilecek projede rezidans konut ve ticari birimler yer alacak.

Torkam E5 projesinde konut sayısı 234 oldu!

Torkam İnşaat’ın TOKİ arsasında gelir paylaşım modeliyle hayata geçireceği projesi Torkam E5 projesinde konut sayısı 234 oldu...

Ebruli Torkam Ispartakule satış fiyatları!

2+1'den 4+1'e kadar daire seçeneklerine yer verilen Ebruli Ispartakule Konutları 2019 yılında sahiplerine teslim edilecek. Proje 41 bin 168 metrekare alan üzerine inşa ediliyor...

Torkam Ispartakule Projesi nerede?

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen Ispartakule 5. etap arsasını satın alan Torkam İnşaat, burada yeni projeye hazırlanıyor. Peki, Torkam Ispartakule Projesi nerede?

Torkam Ispartakule Evleri!

41 bin 168 metrekare arsa alanına sahip Torkam Ispartakule Evleri'nin yapımına 2017 yılının ilk yarısında başlaması hedefleniyor. Proje 5-24 kat arasında 10 blok şeklinde inşa edilecek.

Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016!

Emlak Konut güvencesini taşıyan Torkam İnşaat Ispartakule projesi Torkam İnşaat, Sıtar İnşaat ve Aslan Yapı Ortaklığı'nda hayata geçiriliyor. İşte Torkam İnşaat Ispartakule projesi 2016 detayları...

Torkam Ispartakule satış ofisi!

Torkam-Sıtar İnşaat-Aslan Yapı işbirliği imzasıyla yükselen Torkam Ispartakule projesinde detaylar bugün netleşti. İşte, Torkam Ispartakule satış ofisi...

Ispartakule 5. Etap için Torkam İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Torkam İnşaat 132 milyon TL teklifle kazandığı Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Ispartakule 5. Etap için Torkam İnşaat'a bugün yer teslimi yapıldı.

Torkam Ispartakule projesinde imzalar atıldı!

Torkam İnşaat 132 milyon TL teklifle kazandığı Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsasında rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Proje için sözleşmede imzalar dün atıldı.

Torkam Ispartakule

Torkam İnşaat Ispartakule projesinde konut, rezidans, ticaret alanları olacak. Emlak Konut Ispartakule 5.etap ihalesini kazanan Torkam İnşaat'ın Ispartakule projesinde detaylar ilerleyen zamanda netleşecek...

Torkam, Ispartakule'de rezidans yapacak!

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsa ihalesini Torkam İnşaat kazandı. Toplam 82 bin 336 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip olan arsaya Torkam 600 milyon TL teklif verdi. Gerçekleştirilecek projede rezidans konut ve ticari birimler yer alacak.

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap ihalesini Torkam İnşaat kazandı!

Emlak Konut Ispartakule 5. Etap arsa ihalesinin kazananı belli oldu. Toplam 47 bin 168 metrekare parsel alanına, 82 bin 336 metrekare inşaat alanına sahip olan arsada gerçekleştirilecek projede metrekare birim fiyatı yaklaşık 7 bin 287 TL olacak.

Ispartakule konut fiyatları 2016 son durum!

Ispartakule markalı konut yoğunluğuyla da dikkat çekmeye devam ediyor, bölgenin 2019'da hizmete açılacak olan Mahmutbey-Bahçeşehir metrosu ile daha da değer kazanması bekleniyor. İşte Ispartakule konut fiyatları 2016 son durum...

Emlak Konut Ispartakule 1. etap 2. kısım ihale sonuçları!

Emlak konut gayrimenkul yatırım ortaklığı kamuyu aydınlatma platformu'nda ıspartakule konutları 1. etap 2. kısım ihale sonuçlarını yayınladı.

Torkam ıspartakule konut projesi Haberi

Torkam ıspartakule konut projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 16 Mart'ta ikinci oturumunu gerçekleştirdiği İstanbul Avcılar Ispartakule 5. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşım İşi ihalesinin kazananı Torkam İnşaat oldu.


Toplam 47 bin 168,49 metrekare parsel alanı, 82 bin 336,98 metrekare emsale esas inşaat alanına sahip olan arsaya Torkam İnşaat arsa satışı karşılığı gelir payı toplam geliri olarak 132 milyon TL, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak ise 600 milyon TL teklif verdi.


Torkam, Ispartakul'de hayata geçireceği projede farklı bir mimari yaklaşım ortaya koyarak bölgenin merkezini oluşturmayı hedefliyor.


Rezidans ve ticari birim olacak

Torkam, ticari imarlı arsa üzerinde rezidans konut ve ticari birimlerden oluşacak bir proje inşa edecek. Projenin özellikle cephe tasarımı ve bina formlarıyla Ispartakule’ye yeni bir çizgi kazandırması bekleniyor.


Bölgede, Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM...