23 / 05 / 2024

Torku Arena koltuk sayısı

Torku Arena koltuk sayısı

Torku Konyaspor, stadın kapasite rakamında yer alan Beşiktaş'ın kuruluş tarihini koltuk artırımıyla ortadan kaldırdı. Stadda 78 yeni koltuk eklenerek, kapasite 41 bin 981'e yükseltildi...

Konya Selçuker Center yarın açılıyor!

Torku Arena Stadı'nın hemen karşısında yer alan Konya Selçuker Center kapılarını yarın açıyor. 

Diyarbakır Arena'da sona gelindi!

Türkiye'nin en modem stadyumlarından biri sayılan Diyarbakır Arena'da sona gelindi. Statta koltuk montajları takılmaya başlandı.

Malatya Arena Stadı'nda koltuk montajı yapılıyor!

Malatya Arena Stadının tribünlerine koltuk monte edilmesine başladı. Rengi gri, sarı ve kırmızı olarak belirlendikten sonra siparişi verilen ve dün Malatya’ya ulaşan koltukların Arena Stadının tribünlerine monte edilmesi işlemi başladı.

Diyarbakır Arena'nın inşaatında son durum!

Diyarbakır'da yapılan 'Diyarbakır Arena' stadyumunda çatı çalışmaları sürüyor. Statta 639 kişilik basın tribünü ve engelli seyirciler için 253 koltuk bulunacak.

Gaziantep Arena'da sona gelindi!

Stadı yenilenen Süper Lig kulüpleri arasına Gaziantepspor da katılıyor. Gaziantep Arena’da koltuk montajına devam edilirken, çim ekim işlemelerine 10-15 gün içinde başlanacağı açıklandı.

Vodafone Arena koltuk başına maliyeti en yüksek stat!

Beşiktaş- Bursaspor maçıyla taraftarına merhaba diyen Vodafone Arena, daha şimdiden sağladığı gelir, yaratacağı olumlu atmosfer ve işlevleriyle Beşiktaş’a sınıf atlatacak bir stat olacak gibi görünüyor.

Vodafone Arena'nın koltuk dizilimi kombine kart satışlarını durdurdu!

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Vodafone Arena'da tribün koltuklarının dizilimi, fazladan koltuk eklenmesi ve bu koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerekliliğinden dolayı satışlara 10 gün ara verildiği bildirildi.

Vodafone Arena yeni koltuklarında tribün anılarını koruyor!

Vodafone Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, 15 yıllığına sponsor olduğu Vodafone Arena inşaatında koltuk montajı aşamasıyla geri sayıma geçti.

Torku Arena Stadyumu’nda zemin bakım çalışmaları başladı!

Torku Konyaspor’un maçlarına ev sahipliği yapan Büyükşehir Torku Arena Stadyumu’nun zemini lige verilen arada kış şartları da düşünülerek bakıma alındı.

Bursa Timsah Arena Stadı'nda tribünlere kafes konuldu!

Geçtiğimiz sezon Torku Konyaspor, bu sene Antalyaspor'dan sonra Bursaspor'un da Timsah Arena adı verdiği yeni stadına kavuşmasına az bir zaman kaldı.

Vodafone Arena'nın çatısı yerleştiriliyor!

Vodafone Arena'da kurulumu tamamlanan çatı yükseltilmeye başlandı. Stat inşaatının en kritik aşamalarından biri olan çatının yerine yerleştirilmesinin ardından koltuk montajları ve çimlendirme başlayacak.

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeleti tamamen kapatıldı!

Vodafone Arena'nın çatı inşaatı iskeletinin tamamen kapatıldığı ve monte edildiği bildirildi. Selçuk İz, çatının tamamlanmasının ardından iskeleleri kaldıracaklarını ve koltuk montajları ile saha çalışmalarına başlanacağını belirtti.

Roberts Mezeckis: Torku Arena Stadyumu muhteşem bir yapı!

2016 Avrupa Şampiyonası elemelerinde 3 Eylül’de oynanacak Türkiye-Letonya maçı öncesi konuk ekibin yetkilileri, müsabakanın yapılacağı Büyükşehir Torku Arena Stadyumu'nda incelemelerde bulundu.

Torku Arena koltuk sayısı Haberi

Torku Arena koltuk sayısı

Torku Konyaspor, stadın kapasite rakamında yer alan Beşiktaş'ın kuruluş tarihini koltuk artırımıyla ortadan kaldırdı.


Hürriyet Spor, geçtiğimiz günlerde oynanan Trabzonspor-Beşiktaş maçı öncesinde yaptığı haberde Torku Arena Stadı'nın kapasitesinin 41 bin 903 olduğunu ortaya koyunca şehirde büyük yankı uyanmıştı. Stat kapasitesinde Beşiktaş'ın kuruluş tarihinin yer alması Konyasporlu taraftarların ve yerel medyanın tepkisini çekti. 


Bunun üzerine Konyaspor yönetimi stadın kapasitesinde değişikliğe gitti.78 yeni koltuk eklenerek, kapasite 41 bin 981'e yükseltildi. 


Böylece yeni kapasite rakamıyla, yeşil beyazlı kulübün '1981' olan kuruluş tarihine atıfta...