17 / 05 / 2024

Toroğulları İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi

Toroğulları İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi

Toroğulları İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi Kudrettin Torun tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü İnşaat Hafriyat Makina Kimya Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Donuk tarafından kuruldu.

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Word İnşaat Hafriyat Temizlik Nakliye Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayaoğulları Hurda Metal İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Son Gün Plastik Hırdavat İnşaat Hafriyat Ve Reklam Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Şeyhmus Turhan tarafından kuruldu.

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medenioğulları İnşaat Hafriyat Ve Enerji Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Arnavutköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile  Erhan Dal tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Çakıcıoğulları İnşaat'ın acı günü! Mehmet Çakıcı vefat etti!

Çakıcıoğulları İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin kurucusu Mehmet Çakıcı hayatını kaybetti. 

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

Muratoğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Muratoğulları İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Durgut tarafından kuruldu. 

Ertuğruloğulları İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertuğruloğulları İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ertuğrul Bulakbaşı tarafından Ataşehir’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağbulut Lojistik İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Nezire Ağbulut tarafından kuruldu.

Atasoy İş Makinaları İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atasoy İş Makinaları İnşaat Hafriyat Nakliyat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Hamza Atasoy tarafından kuruldu. 

Toroğulları İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi Haberi

Toroğulları İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi


Toroğulları İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Kudrettin Torun tarafından kuruldu. 


Toroğulları İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak,resmi ve özelinşaatlar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,



Toroğulları İnşaat Hafriyat Nakliyat Otomotiv Turizm Ticaret Limited Şirketi Adres; İçerenköy Mah.Prf.Dr.Necmettin Erbakan Cad.No:38/1...