28 / 04 / 2024

Toros Doruk

Toros Doruk

İTÜ 1956 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Demir Toros Doruk 9 Nisan'da vefat etti

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

Ve 2023 model sunrooflu Renault Toros'tan heyecanlandıran Türkiye gelişmesi! Fiyatı da belli oldu!

Otomobil piyasasında kullanıcıları heyecanlandıran yeni gelişmeler ortaya çıkmaya devam ederken Renault Mayıs ayında büyük bir sürprizle karşımıza geldi. 2023 model sunrooflu Renault Toros büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Kule Vinç Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Satılmış Doruk tarafından kuruldu.

2023 model Renault Toros satışa çıkıyor! Fiyatını duyunca şoke olacaksınız!...

Bir döneme damgasını vurmuş, halen daha Anadolu'nun pek çok yerinde kullanılmaya devam eden Renault'un efsane otomobili Toros yeniden üretilmeye başlandı. Peki 2023 model Renault Toros'lar ne kadara satılıyor? İşte son dakika bilgisine göre sizi oldukça şaşırtacak 2023 model Renault Toros fiyatı...

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Mimarlık İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Arda Toros ve Eray Toros ortaklığında kuruldu.

Elektrikli Renault Toros fiyatı ile büyüleyecek! Renault Toros göz doldurmaya geliyor!

Renault bir zamanlara damgasını vuran Toros modelini elektrikli hale getiriyor hala da araçlara yatırımlar devam ediyor. İşte son gelişmeler!

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Aleyna İlyasoğlu tarafından kuruldu.

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Home İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ekinci ve Mehmet Ertürk ortaklığında kuruldu.

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Ss Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyrut'ta Sabri Saltaş tarafından kuruldu.

2022 model Renault Toros! Fiyatıyla ilgili sürpriz ayrıntı…

Bir dönemin efsaneleri arasında yer alan Renault Toros, 2022 modeliyle şaşırttı… 1990-2000 yıllarında Türkiye’de bir hayli popüler olan Toros, otomobil piyasasını altüst edecek.

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doruk Platform Vinç Ve Nakliye Hizmetleri İnşaat Otomotiv Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Dikmen tarafından kuruldu.

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doruk Atık Yönetimi İnşaat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Yağan tarafından kuruldu.

Toros İmpex İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros İmpex İç Ve Dış Ticaret  Limited Şirketi Bağcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Kıcık tarafından kuruldu.

Toros Doruk Haberi

Toros Doruk
İTÜ 1956 mezunu Yüksek Mühendis Mimar Demir Toros Doruk 9 Nisan'da vefat etti. Cenazesi bugün Zincirlikuyu Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa...