11 / 05 / 2024

Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.

Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. yeni bir sülfirik asit tesisi kurulması, mevcut fosforik asit tesisinin yenileştirilmesi ve kompoze gübre tesisinin iyileştirilmesine yönelik yatırımlar yapacak

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Önallar Group İnşaat Otomotiv Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Doğukan Cihan Önal tarafından kuruldu.

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hilmi İnşaat Elektrik Gıda Turizm Petrolleri Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilmi Yılmaz tarafından kuruldu.

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eylül Girişim Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 113 milyon 824 bin 983,28 TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tayniko Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de 240 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Necati Bektaş tarafından kuruldu.

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kadorr Plus İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Kıvan tarafından kuruldu.

Lares Agro Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lares Agro Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Kalpakoğlu tarafından kuruldu.

Ava Demir Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ava Demir Ve Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Suna Erdoğan tarfaından kuruldu.

Ern Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ern Turizm Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Atilla Eren tarafından kuruldu.

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Çiğdem Sazcı tarafından kuruldu.

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rüsa İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de İbrahim Tekbaş tarafından kuruldu.

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi'nin merkez nakli yapıl

Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Global Worldtrade Turizm İnşaat Emlak Taşım.Otomotiv Gıda Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Küçükçekmece'de yapıldı.

Sebatkar Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sebatkar Turizm İnşaat Tarım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Oğuz Sezikli ve Tayfun Barut tarafından kuruldu.

Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş. Haberi

Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.


TEKFEN HOLDİNG TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 


Bağlı ortaklıklarımızdan Toros Tarım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Samsun İşletmesi'nde hammadde tedarikinde güvenliğin sağlanması ve üretim maliyetlerinin düşürülmesi amacıyla, yeni bir sülfirik asit tesisi kurulması, mevcut fosforik asit tesisinin yenileştirilmesi ve kompoze gübre tesisinin iyileştirilmesine yönelik yatırımlar yapılacaktır.  


Yeni kurulacak Sülfürik Asit Tesisi'nin yıllık kapasitesi 726 bin ton/yıl olacak olup, bu tesis ile birlikte varolan Fosforik Asit Tesislerinin yenileştirilmesiyle yıllık fosforik asit üretim kapasitesinin 200 bin ton/yıla çıkarılması ve fosforik asit ihtiyacının tamamının üretimden karşılanması planlanmaktadır. Kompoze gübre tesisleri iyileştirme yatırımında ise yeni kurulacak Sülfürik Asit Tesisi'nden Kompoze gübre üretim ünitelerine doğrudan hammadde girişi sağlanması amaçlanmaktadır.

Yatırımların tahmini toplam maliyeti 232 Milyon ABD Doları olarak belirlenmiş olup, bu maliyetin %40'ının özkaynaklardan karşılanması öngörülmüştür....