17 / 05 / 2024

Tortum Gölü yeni imar

Tortum Gölü yeni imar

Tortum Gölü ve Şelalesi’nde Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması yapılıyor, Bu çalışmalar kapsamında birinci etabı tamamlanan Jeolojik ve Jeoteknik Etüt çalışması sonrası ikinci etap sondaj işlemi başlatıldı.

Vivo X100 serisi: Yüksek çözünürlüklü kameralar ve güçlü işlemcilerle geliyor!

Vivo, mobil teknoloji arenasında büyük bir çıkış yapmaya hazırlanıyor. Yeni X100 Serisi, yüksek çözünürlüklü kameraları ve güçlü işlemcileriyle dikkat çekiyor. Seri içerisinde X100, X100 Pro ve X100 Pro Plus modelleri bulunacak.

Vivo'nun yeni atılımı: Vivo V29e 5G, güçlü performansı ve estetik tasarımıyla geliyor!

Vivo, pazardaki etkileyici ürün yelpazesine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Vivo V29e 5G modeli, 120Hz ekran tazelemesi, güçlü Snapdragon işlemcisi ve göz alıcı tasarımıyla akıllı telefon kullanıcılarına iddialı bir deneyim sunmayı hedefliyor. 

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Yeni SsangYong XLV ile güçlü performans ve geniş iç mekan bir arada!

SsangYong'un iddialı kompakt SUV modeli XLV, güçlü performansı, şık tasarımı ve ferah iç mekanıyla dikkat çekiyor. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu! 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler AK Parti'nin yeni seçim beyannamesindeki vaatler beyannamede yer alırken ''İstikrarlı ve Güçlü Ekonomi" vurgusu yapıldı. İşte 14 Mayıs sonrası atılacak önemli adımlar...

Gram altında asıl rekor şimdi belli oldu! O gün yeni zirve gelecek! 1.150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gram altın, yeni yılın ilk işlem gününde de yukarı yönlü hamlelerine devam ediyor. Gram altın ne kadar olacak? sorusu araştırılırken, rekor rakam belli oldu.  O gün yeni zirve gelecek! 1150 TL yanında sönük kalacak! Hemen bakın!

Gaziosmanpaşa Sarıgöl'e 863 konutluk dönüşüm projesi geliyor!

Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilmesi planlanan Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Sarıgöl'e 863 yeni konut inşa edilecek.

Süleyman Soylu ve Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül arasında metruk bina polemiği devam ediyor. Süleyman Soylu'dan konuya ilişkin yeni bir açıklama geldi.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

TOKİ'den Nevşehir Acıgöl'e 140 yeni konut müjdesi!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut ve 2 dükkan inşa edecek.

TOKİ Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut inşa edecek!

Yeni projeleri için start veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Nevşehir Acıgöl'de 140 yeni konut hayata geçirecek.

Gül İnşaat Esenyurt projesi geliyor! Yeni proje!

Gül İnşaat'ın İstanbul Esenyurt'ta hayata geçireceği yeni projesi için ÇED süreci başladı. Projede 208 konut ve 20 iş yeri yer alacak.

Tortum Gölü yeni imar Haberi

Tortum Gölü yeni imar


Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Uzundere ilçesinde yer alan Tortum Gölü ve Şelalesi’nde Doğal Sit Alanı Koruma Amaçlı İmar Planı çalışması yapıyor. Bu çalışmalar kapsamında birinci etabı tamamlanan Jeolojik ve Jeoteknik Etüt çalışması sonrası ikinci etap sondaj işlemi başlatıldı. Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Erhan Ertan, Uzundere Kaymakamı Arslan Uzan, Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy, Erzurum Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Şennur Arınç Akkuş ve diğer yetkililer, imar çalışmasıyla ilgili doğal sit alanlarını gezdi. Söz konusu çalışmanın birinci etap kısmında; zemin hakim titreşim periyodu, zemin frekansı, zemin büyütme değerleri, ortam sıkılığı, sökülebilirlik zemin formasyonları ve yer altı su seviyesi ayrıntılı data kaydedilecek şekilde hazırlandı. Bu çalışma süresince alanda 42 sismik kırılma etüdü, 50 microtremör kaydı ve 8 adet düşey...