28 / 07 / 2024

torun center avm

torun center avm

Ali Sami Yen'in arsasına yapılan Torun Center, ofis ve rezidanstan oluşuyor. Trafiği artırmamak amacıyla projede AVM'ye yer verilmemiş.

Torun Center Rezidans ödeme kampanyası!

Torun Center Rezidans ödeme kampanyası kapsamında 0,70 vade ile 120 ay taksit imkanı sunuluyor. Torun Center'ın rezidans ve ofisleri hemen teslim ediliyor...

Torun Center Mecidiyeköy'de 0,70 faizle 120 ay taksit!

Torun Center Mecidiyeköy projesinde 0,70 faizle 120 ay taksitli ödemeler yapılıyor. Torun Center projesinde daireler hemen teslim ediliyor...

Torun Center 2015 değerleme raporu yayınlandı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformunda yapılan açıklamaya göre Torunlar GYO Torun Center projesi 2015 Yıl Sonu değerleme raporunu yayınladı.

Gebze Center AVM'nin 2015 değerlemesi yayınlandı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar Projesine" ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporunu yayınladı.

Torun Center asansör kazasında anlaşma sağlandı!

İstanbul Mecidiyeköy'de yapımı devam ederken 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla gündeme gelen Torun Center'ın sahibi Aziz Torun, ölenlerin ailelerine hukukun öngördüğünden fazlasını vererek anlaştıklarını söyledi.

Torun Center davasında müfettişler de soruşturulacak mı?

Torun Center davasında Danıştay, Bakanlığın iş cinayetinde sorumluluğu bulunan kamu görevlileri hakkında soruşturma izni vermeyen kararını iptal etti.

Torun Center'a ayrıcalıklı yapılaşma hakkı mı verildi?

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçiye mezar olan Torunlar GYO’ya ait Torun Center’a ilişkin bilirkişi raporunda “ayrıcalıklı yapılaşma hakkı” verildiği kaydedildi.

Town Center AVM bayramda açık mı?

Town Center AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Town Center AVM bayramda açık mı?Town Center AVM bayramda kaça kadar açık? Town Center AVM bayramda kaçta açılacak?

White World Center AVM bayramda açık mı?

White World Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, White World Center AVM bayramda açık mı? White World Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Bilkent Center AVM bayramda açık mı?

Bilkent Center AVM hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Bilkent Center AVM bayramda açık mı? Bilkent Center AVM bayramda kaçta açılacak?

Zorlu Center AVM bayramda açık mı?

Zorlu Center AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Zorlu Center AVM bayramda açık mı? Zorlu Center AVM bayramda kaça kadar açık?

Torunlar GYO'dan Torun Center'da çıkan yangına açıklama!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mecidiyeköy'de hayata geçirilen ve yapımı devam eden Torun Center projesinde bugün yangın meydana geldi. Torunlar GYO yangınla ilgili açıklamada bulundu.

Doğuş Gebze Center AVM'ye otel geliyor!

Doğuş GYO, Kocaeli'deki kendisine ait Gebze Center AVM'ye otel alanı ekliyor. Proje kapsamında eklenen otel inşaatı dışında Doğuş Gebze Center AVM alanı da genişletilecek. İşte detaylar...

torun center avm Haberi

torun center avm


Bir dönemler futbol heycanının yaşandığı Mecidiköy'deki Ali Sami Yen'de artık 'iş' heycanı yaşanacak. Torunlar GYO'nun Ali Sami Yen'in arsası üzerinde inşa ettiği proje "Torun Center" ismiyle satışa çıktı. 36 katlı bir ofis kulesi ve 42 katlı rezidanstan oluşacak projede satış fiyatları 580 bin dolar ile 3 milyon 900 bin dolar arasında değişiyor. Toplam 1 milyar TL yatırım tutarına sahip olan ve 2015 yılının 3. çeyreğinde tamamlanacak olan proje, 10 bin metrekarelik kent alanıyla dikkati çekiyor. Projeyle ilgili bilgi veren Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Mimari özellikleri ile şehre ve bölgeye değer katan projemiz 19 bin metrekarelik peyzaj alanıyla şehir merkezinde tek olma özelliğinde. Projeyi oluşturan Torunlar GYO'nun marka değerini bu projeye katmak istediğimiz için ismini Torunlar Center...