05 / 05 / 2024

Torun Center inşaat son durum

Torun Center inşaat son durum

Torunlar'da adalet yerini bulmuyor Torunlar Center'da 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör faciasına dair hukuki süreç henüz tamamlanmadı. Şantiye alanında ise inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Torun Center'da konut teslimleri gecikecek mi?

Torunlar Grubu CEO'su İsmail Kazanç İstanbul Mecidiköy'de 10 işçinin yaşamını yitirdiği Torun Center'da ilk daireler Aralık 2015'te teslim edileceğini söyledi...

Torunlar GYO, Torun Center'da açılacak Embassy Suites by Hilton için anlaşma imzaladı! 

Embassy Suites by Hilton Avrupa'daki ilk otelini Torun Center'da açacak. Söz konusu proje için anlaşma imzalandı. İşte detaylar...

Torun Center'in değeri  ne kadar oldu?

Torunlar GYO, Torun Center'in gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Yaşam Center İnşaat Anonim Şirketi Beylikdüzü’nde  50 bin TL sermaye bedeli  ile Esra    Beyaz tarafından kuruldu.

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemin Center İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Durmuş tarafından kuruldu.

Ersoy Center'in inşaatı başladı!

Türkiye'nin en büyük turizm seyahat acentelerinden biri olan Etstur , Feneryolu'nda hayata geçireceği Ersoy Center'ın inşaatına başladı.

Torun Matbaa İnşaat Malzemeleri Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun Matbaa İnşaat Malzemeleri Ve Elektrik Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Nazife Torun tarafından kuruldu.

Keleş Center Airport'ta yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor!

Keleş İnşaat imzası ile hayata geçirilen Keleş Center Airport projesinde yüzde 100 yerli malı inşaat malzemeleri kullanılıyor...

Türkiye inşaat sektörü Afrika'da çok güçlü!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Mete Cengiz Kültür Merkezi'nde ''Türkiye'nin Afrika Politikası'' söyleşisinde konuşan Afrika Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı ve AK Parti Bursa Milletvekil Cemalettin Kani Torun, Türkiye inşaat sektörünün Afrika'da çok güçlü olduğunu söyledi..

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torun İstanbul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Anıl Akay Kamiloğlu ve Metin Bilir ortaklığında bugün kuruldu.

Torun Center asansör davasında son durum bildirisi!

2014'te Torun Center şantiyesi B Blokta meydana gelen yük ve personel taşıma platformunun 32. Kat seviyesinden zemine düşmesi sonucu 10 kişinin ölümü ile sonuçlanan kaza için dava süreci devam ediyor.

Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin 6 sorun TBMM'de!

CHP Ordu Milletvekili Seyit Torun, Ordu Devlet Hastanesi inşaatına ilişkin soru önergesi hazırladı. Torun sorularını Sağlık Bakanı Recep Akdağ'a sordu..

Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cıty Center İnşaat Turizm ve İşletmecilik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Ayhan Cesur Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 500 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Esenyurt, Zafer Mahallesi'nde kuruldu.

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Center İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Yatırım Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ali Kılıç, Talat Kılıç ve Murat Kılıç ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Kadıköy'de kuruldu.

Torun Center inşaat son durum Haberi

Torun Center inşaat son durum

İSTANBUL Mecidiyeköy'de Torunlar GYO'da yaşanan faciada 6 Eylül 2014 tarihinde malzeme ve işçi taşıyan asansörün 32. kattan zemine düşmesi sonucu 10 işçi yaşamını yitirdi. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturma sonucunda aralarında mühendis ve işçilerinde bulunduğu 4 kişi tutuklanmış, 25 kişi hakkında ise, "taksirle ölüme sebebiyet vermek" suçundan 2,5 yıldan 22,5'ar yıla kadar hapis cezası talep edilmişti. Torunlar Center'ın Mecidiyeköy'de bulunan şantiye alanında ise inşaat çalışmaları sürmekte olan yargı sürecine rağmen hala devam ediyor. 


Yöneticilere "takipsizlik" verilmişti Torunlar Center'da yaşanan ve 10 işçinin ölümüyle sonuçlanan asansör faciasının ardından İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Torunlar Center davasının ilk duruşmasına tutuklu sanıklar ve 21 tutuksuz sanık katılmış, sanıkların savunmalarının ardından ise duruşma ertelenmişti Soruşturma kapsamında Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Yunus...