04 / 05 / 2024

torun center Mevlüt Akgün

torun center Mevlüt Akgün

TORUN Center'da 10 işçinin yaşamını yitirdiği iş cinayeti sonrası, Iııtensis adlı taşeron firma tarafından ücretsiz izne gönderilen inşaat işçileri, 3 aydır ücret alacaklarını alamadıklarını söyledi.

Torun Center asansör kazasında anlaşma sağlandı!

İstanbul Mecidiyeköy'de yapımı devam ederken 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla gündeme gelen Torun Center'ın sahibi Aziz Torun, ölenlerin ailelerine hukukun öngördüğünden fazlasını vererek anlaştıklarını söyledi.

Mevlüt ​Çavuşoğlu Antalya'daki projeleri anlattı!

Antalya'da temaslarını sürdüren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt ​Çavuşoğlu, Lara bölgesinde bir restoranda düzenlenen programda, Muratpaşa ilçesinde faaliyet gösteren esnafla bir araya geldi.

Mevlüt Oral: Yatırımcı konut almak için seçimi bekliyor!

Tüm Emlakçılar Meslek Odası Başkanı Mevlüt Oral, gayrimenkul piyasasında bir belirsizlik olduğunu, bu belirsizliğin seçimlerden sonra ortadan kalkacağını umut ettiğini söyledi.

Torun Center'a ayrıcalıklı yapılaşma hakkı mı verildi?

İstanbul Mecidiyeköy’de 10 işçiye mezar olan Torunlar GYO’ya ait Torun Center’a ilişkin bilirkişi raporunda “ayrıcalıklı yapılaşma hakkı” verildiği kaydedildi.

Torunlar GYO'dan Torun Center'da çıkan yangına açıklama!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mecidiyeköy'de hayata geçirilen ve yapımı devam eden Torun Center projesinde bugün yangın meydana geldi. Torunlar GYO yangınla ilgili açıklamada bulundu.

Mevlüt Çavuşoğlu:3 Haziran'da yapılacak oylamada Efes UNESCO listesine dahil edilecek!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Efes Antik Kenti'nin UNESCO Dünya Miras Listesi'ne adaylığına ilişkin, bu konuda seferberlik ilan ettiklerini ve her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

Mevlüt Uysal: Bahçeşehir Göleti 6 kat büyüyecek!

Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal: Bahçeşehir'i satmıyoruz. Aksine bölge halkı ile mevcut alanı daha da genişletiyoruz. Gölet alanı yaklaşık 6 kat büyüyecek..

Mevlüt Uysal'dan gölet ve Ispartakule açıklaması!

Geçtiğimiz Şubat ayında kurulan ISDER Ispartakule Derneği dün Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ı makamında ziyaret etti. Başkan Mevlüt Uysal Bahçeşehir Göleti ve Ispartakule'nin Başakşehir'e bağlanması ile ilgili flash açıklamalar yaptı...

ISDER Ispartakule Derneği Mevlüt Uysal'la görüşecek!

Geçtiğimiz Şubat ayında kurulan ISDER Ispartakule Derneği bugün saat 14:30'da Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile görüşecek. Dernek Ispartakulelilerin taleplerini Başkan Mevlüt Uysal'a iletecek.

Bahçeşehir Gölet Platformu bugün Mevlüt Uysal'la görüşecek!

Yaptıkları yazılı açıklamada bugün Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ile görüşeceklerini belirten Bahçeşehir Gölet Platformu görüşmenin neticesini üyelerin, dernek ve sivil toplum örgütlerinin görüşüne sunacak.

Torun Center'daki asansör faciasında hiç tutuklu kalmadı!

İstanbul Mecidiyeköy’deki Torun Center inşaatının 32’nci katından yere çakılan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazasına ilişkin davada 5.5 ay sonra tutuklu sanık kalmadı.

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi kuruldu!

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, A.H.Sulaıman Sulaıman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Torun Center'da avantajlı fiyatlar ve ödeme koşullarıyla!

Teslimlerin 2015 yılının Ağustos ayında yapılacağı Torun Center projesinde yer alan daireler için banka kredisi ya da firma vadelendirmesi yapılıyor. Dairelerin metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlıyor.

torun center Mevlüt Akgün Haberi

torun center Mevlüt Akgün

TORUN Center'da 10 işçinin yaşamını yitirdiği iş cinayeti sonrası, Iııtensis adlı taşeron firma tarafından ücretsiz izne gönderilen inşaat işçileri. 

3 aydır ücret alacaklarını alamadıklarını söyledi. 


Taşeron firmanın kendilerini sürekli oyaladığını belirten işçiler, "Ücretsiz izne çıkarılmadan önce hepimize boş kağıt imzalatıldı. Biz de güvendik, imzaladık" dedi. İşçiler, taşeron firmadan alacaklarını istediklerinde "Para yok. Şirket bu projede zarar etti. Biz de Torunlar GYO'dan alacaklarımızı alamıyoruz" yanıtını aldıklarını, öte yandan taşeron firma sahibinin şirkete yeni vinç ve kendisine özel jeep aldığını anlattı. 


'Ailem para bekliyor' 


İşçilerden Mevlüt Akgün. "Taşeron firma, olaydan sonra beni Ankara Gölbaşı'ndaki bir inşaata gönderdi. Ama orada da maaşımı alamadım. Eşim ve çocuklarım memlekette benden para bekliyor. Şu an kredi kartı borçlarım maaşımın iki katını geçti" dedi. Aynı inşaatta çalışan Mevlüt Akgün'ün kuzeni...