04 / 07 / 2024

Torunlar Gayrimenkul bilanço

Torunlar Gayrimenkul bilanço

Torunlar Gayrimenkul 2013 yılının ilk çeyreğine ait olan finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Borsa İstanbul’da 2024 ilk çeyrek bilanço tarihleri belli olan şirketler

Borsa İstanbul’da yükseliş sürerken, yatırımcı sayısı da artmaya devam ediyor. Bugün 11 bin puanı aşarak  tarihi rekorunu kıran Borsa İstanbul’da işlem gören şirketler bilanço tarihlerini de açıklamaya başladı. İşte yatırımcının merakla beklediği bilanço tarihleri…

Torunlar GYO 2023 sonu için 2,5 milyar TL kira geliri hedefliyor! 

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, konut sektörü ve şirketin finansal görünümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Aziz Torun'un o açıklamaları...

Deprem bölgesinden kahreden bilanço! İşte an itibarıyla can kaybı ve yaralı sayısı!

Türkiye’yi vuran depremin bilançosu saatler geçtikçe artıyor… AFAD dün meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 depremden etkilenen toplam 10 ildeki can kaybı ve yaralı sayısını duyurdu. İşte kahreden o rakamlar!..

Bilanço sezonu başlıyor, borsada yeni hedef 6500

Borsanın 2022 yılında alternatifsiz kalması nedeniyle rekorlar kırdığını belirten Ekonomist Murat Sağman, borsadaki yükselişin seçime kadar süreceğini belirterek bilanço sezonunun başlamasına dikkat çekti.

Peker GYO 9 aylık bilançoda rekor kar açıkladı!

Türk gayrimenkul sektörünün yurtdışındaki bayrak taşıyıcısı olan Peker GYO, yurtiçi ve yurtdışındaki büyüme stratejisinin meyvelerini dokuz aylık bilanço döneminde toplamayı bildi. Şirket, 2020 yılının 9 aylık döneminde 93,6 milyon liralık kâr rakamına imza attı.

Gayrimenkulde kayıtdışı bilanço 4 milyon TL!

GABORAS Genel Müdürü İ. Kurtuluş Altun ve Moderatör Şehir Plancısı Hakan Gümüş gayrimenkul sektöründe kayıtdışı bilançonun 4 trilyon TL'ye ulaştığını açıkladı.

Torunlar GYO Paşabahçe projesi ne zaman satışa çıkacak?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, Paşabahçe'de hayata geçirecekleri karma projeyle ilgili açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Torunlar GYO Antalya Kepez 27 gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO Antalya Kepez 27 gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Boyner, BYN Gayrimenkul'ü Gençoğlu AVM'ye sattı!

Boyner, Starcity AVM'de yüzde 40 paya sahip olan bağlı ortaklığı BYN Gayrimenkul Geliştirme'yi Gençoğlu AVM'ye sattığını duyurdu.Yüzde 40'lık payının değeri için 26 milyon euro üzerinden anlaşmaya varıldığını belirtti.

Türker Proje Gayrimenkul finansal durum tablosu!

Türker Proje Gayrimenkul ve Yatırım Geliştirme Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda finansal durum tablosunu (bilanço) yayınladı. İşte Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan raporu....

Torunlar GYO'dan ceza açıklaması!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torun Center'a verilen bir cezanın olmadığı o ödemenin işçi alacaklarının ödenmesi olduğu belirtildi.

Torunlar GYO yüzde 30 hissesini satın aldı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. yüzde 30 hissesini satın aldı.

Torunlar GYO: Torun Tower'da emsal fazlası yok!

Torunlar Gayrimenkul Ortaklığı'ndan yapılan açıklamada Torun Tower'ın inşaat alanının 69.621 metrekare emsal fazlası olmadığı belirtilerek, projenin imar planına uygun olarak inşa edildiğini açıklaması geldi.

Torunlar Gayrimenkul bilanço Haberi

Torunlar Gayrimenkul bilanço



Torunlar Gayrimenkul1 Ocak-31 Mart 2013 dönemine ait bağımsız denetimden geçmemiş finansal tablolarını ve dipnotları yayınladı.


Finansal tablo için  tıklayın


Faaliyet raporu için  tıklayın


Sorumluluk beyanı için