29 / 04 / 2024

Bilanço sezonu başlıyor, borsada yeni hedef 6500

 Bilanço sezonu başlıyor, borsada yeni hedef 6500

Borsanın 2022 yılında alternatifsiz kalması nedeniyle rekorlar kırdığını belirten Ekonomist Murat Sağman, borsadaki yükselişin seçime kadar süreceğini belirterek bilanço sezonunun başlamasına dikkat çekti.



Ekonomist Murat Sağman Mesele Ekonomi yayınında ekonomideki gelişmeleri değerlendirdi. Yarın açıklanacak TÜİK enflasyon verisinin aylık bazda yüzde 2-2,5 gibi açıklanacağını yıllık bazda da yüzde 70'in altına inerek 65-70 arasında kapanacağını belirtti. Enflasyon rakamlarında baz etkisinin çok kuvvetli hissedileceğini aktaran Sağman, Ocak ayında ise baz etkisiyle enflasyonun yüzde 50-55'lere kadar gerileyeceğini baz etkisinin Mart-Nisan aylarına kadar görüleceğini kaydetti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön