28 / 04 / 2024

torunlar gayrimenkul burs

torunlar gayrimenkul burs

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye’nin en yenilikçi Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla başlattığı burs programını bu yıl da sürdürüyor.

Torunlar GYO Antalya Kepez 27 gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Torunlar GYO Antalya Kepez 27 gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar GYO burs programıyla 7 kişiye destek verecek!

Gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Torunlar GYO, başlattığı burs programı ile bu yıl 7 kişiye destek vereceğini açıkladı. Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi'nde destek alacak 7 kişi belirlendi.

Torunlar GYO, burs programına bu yıl da devam ediyor!

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye’nin en yenilikçi Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla başlattığı burs programını bu yıl da sürdürüyor.

Torunlar GYO Mall Of İstanbul AVM değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Mall Of İstanbul AVM revize değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar GYO Paşabahçe arsa değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda Paşabahçe arsa değerleme raporunu yayınladı.

Torunlar GYO Torium konut revize değerleme raporunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda Torium konut Revize Değerleme Raporu 'nu yayınlandı.

Torunlar GYO Torium AVM revize değerleme raporunu açıkladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Torium AVM Revize Değerleme Raporu yayınlandı.

Torunlar GYO'dan Torun Center'da çıkan yangına açıklama!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Mecidiyeköy'de hayata geçirilen ve yapımı devam eden Torun Center projesinde bugün yangın meydana geldi. Torunlar GYO yangınla ilgili açıklamada bulundu.

Torunlar GYO kurumsal yönetim komitelerini belirledi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kurumsal Yönetim Komitesi, Aday Gösterme Komitesi, Riskin Erken Tespiti Komitesi, Ücret Komitesi ve Denetim Komitesi Başkan ve üyelerinin atanması hakkında açıklama yaptı.

Torunlar GYO B ve C Grubu'ndaki paylarını Mehmet Torun'a devretti!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 78 bin 616,07 nominal tutarındaki B Grubu ve 78 bin 616,07 nominal tutarındaki C Grubu kapalı nama yazılı paylarını şirket ortaklarından Mehmet Torun'a devretti.

Torunlar'ın genel kurul toplantısında alınan kararlar tescillendi!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan kararlar İstanbul Ticaret Sicili Müdürlüğü tarafından tescil edildi.

Torunlar GYO nakit kar payını 2 Haziran'da dağıtacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı nakit kar payı dağıtım tarihini Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıkladı.Torunlar GYO 2 Haziran 2015 tarihinde nakit kar payı dağıtacak.

Torunlar GYO 2014 olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı. Torunlar GYO 2014 yılı olağan genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

torunlar gayrimenkul burs Haberi

torunlar gayrimenkul burs

İnsanı ve hayatı merkeze alan AVM, eğlence alanları, konut, ofis ve otel gibi yaşam merkezleri geliştirme konusunda Türkiye’nin en yenilikçi gayrimenkul yatırım ortaklığı Torunlar GYO, sektöre nitelikli işgücü kazandırmak amacıyla başlattığı burs programını bu yıl da sürdürüyor. Şirket, kurumsal misyonu doğrultusunda; üniversitelerin inşaat, hukuk, mimarlık, şehir ve bölge planlama ile iktisat bölümlerinde “Gayrimenkul, Şehirleşme, İş Hukuku Mevzuatı, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konularında yapılan yüksek lisans veya doktora tezlerini karşılıksız burs ile destekliyor.


İnşaat sektöründe sahip olduğu 30 yıllık tecrübesi ve "Yaşamaya Değer, Yatırıma Değer" vizyonu ile faaliyet gösteren Torunlar GYO, gayrimenkul sektörüne ve sektörün geleceğine değer katacak projeleri desteklemeye devam ediyor. Bu yıl ikincisi hayata geçirilen “Torunlar GYO Lisansüstü Burs Projesi” kapsamında tez çalışması yapan 10 yüksek lisans veya...