30 / 04 / 2024

Torunlar GYO 4 ödül aldı

Torunlar GYO 4 ödül aldı

Torunlar GYO 2013 Faaliyet Raporu, Merkezi New York'ta bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından, "Faaliyet Raporlarının Oscar'ları" olarak bilinen ARC Awards'tan üçü altın, biri gümüş toplam 4 ödül aldı.

Torunlar GYO 2020 yılı 4.dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 1 Ocak 2020 - 31 Aralık 2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı IV. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu Anadolu Kurumlar Vergi Dairesi'ne sunuldu.

5. Levent Torunlar GYO ödeme seçenekleri!

Torunlar GYO tarafından Eyüp Alibeyköy'de hayata geçirilen 5. Levent projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor. Projede vade farksız 60 ay taksit avantajı sunuluyor...

Torunlar GYO 5.Levent satış fiyatları!

Toplam 4 bin konuta yer verilen Torunlar GYO 5.Levent satış fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Proje İstanbul Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy'de yükseliyor.

Torunlar GYO 5.Levent güncel daire fiyatları!

Yaklaşık 4 bin konutta meydana gelen Torunlar GYO 5.Levent güncel daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. Projede peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor.

Torunlar GYO 5.Levent daire fiyatları!

1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeline sahip 5.Levent Evleri projesinde yaklaşık 4 bin konut yer alıyor. Torunlar GYO 5.Levent daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor.

Torunlar GYO'nun sermayesi yükseldi!

Torunlar GYO'nun TRN Alışveriş Merkezleri Yatırım ve Yönetim Anonim Şirketi ile birleşme sonrasında çıkarılmış sermayesi 500 milyon TL'den 500 milyon 4 bin 283,00 TL'ye yükseldi.

Torunlar GYO 2015 Faaliyet Raporu, ABD'den ödüllerle döndü!

Torunlar GYO 2015 Faaliyet Raporu, ABD merkezli iki önemli yarışmada 4 önemli ödülle taçlandırıldı.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı!

Daire tiplerinin 1+-1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje toplam 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. Torunlar GYO 5. Levent ödeme planı kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

5. Levent Torunlar GYO satılık daire!

Toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen projenin 9 bloğu satışa çıkarıldı. 5. Levent Torunlar GYO satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Torunlar GYO 5. Levent satış ofisi iletişim!

Toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırımla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar değişerek tasarlandı. Torunlar GYO 5. Levent satış ofisi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri satılık!

İstanbul Alibeyköy'de yükselen projede 24 ay vadelendirme imkanı sağlanıyor. Torunlar GYO 5. Levent Evleri satılık daire tipleri 1+1' den 4+1' lere kadar değişiklik göstererek tasarlandı.

5. Levent Torunlar GYO ulaşım!

Toplam 4 bin 64 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'lere kadar değişiyor. 5. Levent Torunlar GYO ulaşım bilgileri kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torunlar GYO 4 ödül aldı Haberi

Torunlar GYO 4 ödül aldı

Torunlar GYO 2013 Faaliyet Raporu, Merkezi New York'ta bulunan ve tüm dünyada yatırımcı ilişkileri profesyonelleri tarafından, "Faaliyet Raporlarının Oscar'ları" olarak bilinen ARC Awards'tan üçü altın, biri gümüş toplam 4 ödül aldı. 


Rapor, 'Gayrimenkul', 'Yönetim Kurulu Başkanı'nın Mesajı', 'Kapak Taşanını ve Geleneksel Olmayan Faaliyet Raporları' kategorilerinde en iyi seçilerek altın ödüle layık görülürken, iç tasanın alanında ise ikinci olarak gümüş ödül almaya hak kazandı. Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 'Türkiye'nin birçok bölgesinde, başta ekonomik olmak üzere sosyal ve kültürel değişim ve dönüşüm yaratan projeler hayata geçiriyoruz. Her zaman 'en iyiye' ve 'insana' odaklanan bir anlayış içerisinde, katma değer sağlama amacıyla hareket ediyoruz. Bu rapor, bütün bu projelerin hayata geçiriliş hikâyelerini, girişimcilere ve yatınmcılara örnek olacak ve cesaret verecek şekilde...