12 / 05 / 2024

torunlar gyo 50 milyon tl temettü

torunlar gyo 50 milyon tl temettü

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: VUK esaslı kanuni dağıtılabilir kârın yüzde 30’u olan 50 milyon TL’yi hissedarlarımıza dağıtma kararı aldık...

Mehmet Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Torunlar GYO'dan 50 milyon TL temettü!

Portföy büyüklüğü ve piyasa değeri açısından Borsa İstanbul'da işlem gören en büyük ikinci GYO unvanını taşıyan Torunlar GYO, 2014 Yılı Genel Kurul Toplantısı"nı düzenledi.

Torunlar GYO 50 milyon TL temettü dağıtacak!

Torunlar GYO CEO’su Kazanç:“Geçtiğimiz yılı VUK esaslarına göre 261 milyon TL net kâr ile kapattık. Bu yılk, 2014 yılı Genel Kurul Toplantımızda da VUK esaslı kanuni dağıtılabilir kâra göre 50 milyon TL’yi hissedarlarımıza dağıtma kararı aldık" dedi.

Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım!

Daire teslimlerinin 2017 yılında yapılması planlanan projede 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent Evleri ulaşım bilgisi kapsamında Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor.

Torunlar GYO 5.Levent'te metrekare fiyatı 5 bin 500 TL!

İstanbul Alibeyköy'de Torunlar GYO imzası taşıyan 5. Levent Rezidans projesinde daire teslimler 2017'de yapılacak. Projede 1+1'den 4+1'e kadar 50 farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Torunlar GYO 5.Levent'te lansmana özel ayrıcalıklı fiyatlarla!

Torunlar GYO tarafından dev ulaşım projelerinin merkezinde, 515.977 metrekarelik arsa alanı üzerine inşa edilen 5.Levent projesinde 1+1'den 4+1'e 50 farklı daire seçenekleri sunuluyor.

Torunlar GYO 5. Levent iletişim!

İstanbul'un Eyüp ilçesine bağlı Alibeyköy'de inşa edilen projede dairelerin alanları 50 metrekareden başlıyor. Torunlar GYO 5. Levent iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 600 14 00 olarak belirlendi.

5. Levent Torunlar GYO fiyat listesi!

Toplam 50 dönümlük arazi üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. 5. Levent Torunlar GYO fiyat listesi kapsamında metrekare birimi 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Torunlar GYO 5. Levent ev fiyatları!

Toplam 50 dönümlük koru ve eğitim alanının yer aldığı projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Torunlar GYO 5. Levent ev fiyatları metrekare birim bazında 5 bin 500 TL'den başlıyor.

Torunlar GYO 5. Levent satılık!

Torunlar GYO 5. Levent satılık daire alanları 50 ile 200 metrekare arasında değişiyor. Boğaziçi Köprüsü'ne 12 kilometre uzaklıkta olan proje İstanbul Eyüp - Alibeyköy lokasyonunda inşa ediliyor.

Torunlar GYO Mall of İstanbul fiyat listesi!

Torunlar GYO Mall of İstanbul fiyat listesi 287 bin lira ile 1 milyon 375 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. Mahmutbey'de yükselen Mall of İstanbul projesinde yüzde 5 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim?

Torunlar GYO Mall of İstanbul ne zaman teslim sorusunun yanıtı haberimizin içerisinde yer alıyor. Mahmutbey'de yükselen Mall of İstanbul projesinde banka kredili ödemeler yapılıyor...

torunlar gyo 50 milyon tl temettü Haberi

torunlar gyo 50 milyon tl temettü


Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun: “2012 yatırımlarımızın karşılığını aldığımız bir yıl oldu. Geçtiğimiz yılı 2.8 milyar TL net aktif değeri, 4.6 milyar TL portföy değeri ve 336.8 milyon TL net kâr ile kapattık. Bu yıl gerçekleştirdiğimiz ‘2012 yılı Genel Kurul Toplantı’mızda da VUK esaslı kanuni dağıtılabilir kârın yüzde 30’u olan 50 milyon TL’yi hissedarlarımıza dağıtma kararı aldık. Ve Torunlar GYO olarak zor piyasa koşullarına rağmen başarılı bir yılı geride bıraktık.”


Portföy büyüklüğü ve piyasa değeri açısından İMKB’de işlem gören en büyük ikinci Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) unvanını taşıyan Torunlar GYO, 2012 Yılı Genel Kurul Toplantısı’nı 30 Mayıs 2012 Perşembe günü Kavacık’taki genel müdürlük binasında düzenledi. 21 Ekim 2010 tarihinde İMKB’de işlem görmeye başlayarak sürdürülebilir tutarlı bir kar dağıtım...