15 / 05 / 2024

torunlar gyo müjdeli haber

torunlar gyo müjdeli haber

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), 2014 Yılı Genel Kurul Toplantısı'ndan şirketin yatırımcılarına müjdeli mesajlar çıktı.

Torunlar GYO, Torun Tower'ı Denizbank'a satıyor! 

Gayrimenkul devinden yılın ilk çeyreği için ilk satış haberi geldi. Torunlar GYO, 2014 yılından beri Denizbank genel müdürlük binası olarak kullanılan Torun Tower'ı satıyor. Torun Tower, Denizbank tarafından milyonlarca dolar bedelle alınacak...

Torunlar GYO, Antalya Kepez'den arsa aldı!

Torunlar GYO, Antalya ili, Kepez ilçesi, Sinan Mahallesi 28569 ada 41 parselde yer alan 429,49 metrekarelik arsayı satın aldı. İşte arsa ve alım işlemi ile ilgili detaylar...

Torunlar GYO'dan Karaköy'e butik otel!

Torunlar GYO Kemankeş Caddesi'ndeki bin 501 metrekare arsa üzerine 3 bin 900 metrekarelik metruk binayı kentsel dönüşüm çerçevesinde portföyüne katmıştı. Bu bina yıkılarak butik otel yapılacak.

Torunlar GYO'nun Paşabahçe arazisindeki ipotek kaldırıldı!

Torunlar GYO portföyünde yer alan Paşabahçe arazisinde Akbank T. A.Ş. lehine 5 Temmuz 2013 tarihinde 375 milyon USD tutarında ipotek tesis edildi. Bahse konu ipotek 5 Kasım 2021 tarihinde fek edildi.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Mehmet Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasını SPK onayladı...

Aziz Torun'un Torunlar GYO'daki sermayesinin borsada işlem görmesine SPK'dan onay!

Torunlar GYO Kurucu Ortaklarından ve Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun tarafından Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermayesinin yüzde 12.50'sini temsil eden C Grubu 125 milyon TL nominal değerli payların satılmasına SPK'dan onay verildi...

Torunlar GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Torunlar GYO'nun VUK hükümlerine göre, yasal kayıtlara göre 132 milyon 197 bin 320 TL dönem zararı gerçekleşti. Bu kapsamda oluşan zarar nedeni ile kar dağıtımı yapılmayacak.

Torunlar GYO 3 yılda 1.7 milyar TL yatırım yapacak!

Torunlar GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, 2024 yılına kadar öncelikli hedeflerinin portföydeki projeleri tamamlamak olduğunu söyledi.

Torunlar GYO 2021 yılı için bağımsız denetim denetim şirketini seçti!

Torunlar GYO, PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş arasında 2021 yılını kapsayan bağımsız denetim sözleşmesi imzalanmasına karar verildi. 

Torunlar GYO 3 yeni otel açacak!

70 milyon dolar yatırım bedeliyle hizmete açılan Hilton Mall of İstanbul’la beraber turizm sektörüne adım atan Torunlar GYO, ikisi İstanbul ve biri Antalya’da üç otel daha açacaklarını açıkladı.

Torunlar GYO'nun 2020 yılı 1. dönem Geçici Vergi Beyannamesi!

Torunlar GYO'nun 01.01.2020 - 31.03.2020 dönemi gelir tablosu 2020 yılı 1. dönem kurumlar geçici vergi beyannamesi eki olarak bağlı bulunduğu anadolu kurumlar vergi dairesi müdürlüğü'ne sunuldu.

Torunlar GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Torunlar GYO, bağımsız denetçi denetiminden geçmiş olan Finansal Tablolarına göre, 2019 yılı faaliyetlerinden 865 bin 790 TL dönem karı, Vergi Usul Kanunu hükümlerine uygun olarak tutulan yasal kayıtlara göre 7 bin 495 TL dönem karı gerçekleşti.

torunlar gyo müjdeli haber Haberi

torunlar gyo müjdeli haber

21 Ekim 2010 tarihinde İMKB'de işlem görmeye başlayarak sürdürülebilir tutarlı bir kar dağıtım politikasını esas alan Torunlar GYO, olağan genel kurul toplantısında 2014 yılına ilişkin VUK esaslı 261 milyon lira dağıtılabilir karının 50 milyon TL'sini temettü olarak dağıtma kararı aldı.




Torunlar GYO, Genel Kurul'da ayrıca yönetim kuruluna yeni görevlendirme yaptı. Genel Kurul Toplantısındaki konuşmasında, 2014 yılını yatırımların meyvelerinin alınmaya başladığı yıl olarak tanımlayan Torunlar GYO CFO'su İsmail Kazanç, "2014 yılında inşaat sektörü 2009'dan ve 2012'den beri ilk defa ekonomiden daha yavaş ve sadece yüzde 2,2 büyüdü. Yurtiçi tüketim harcamaları yalnız yüzde 1,3 arttı. Torunlar GYO olarak bu zor piyasa koşullarına rağmen başarılı bir yılı geride bıraktık ve 2014 yılını 4 milyar lira net aktif değeri ve 6.9 milyar lira portföy...