09 / 05 / 2024

Torunlar ve Kiler Grubu

Torunlar ve Kiler Grubu

Mağazanın açılış kurdelesini Bölge Müdürü Mehmet Öksüz, Karadeniz Bölge Görsel Sorumlusu Coşkun Demirci, Genel Marmara Bölge Sorumlusu Emir Bilgin ve Mağaza 2.Müdürü Yağız Oğuzhan birlikte kesti.

Torunlar GYO'dan, ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri!

Torunlar GYO tarafından yayımlanan faaliyet raporuna göre, şirket ilk 9 ayda 305 milyon TL konut ve ofis satış geliri elde etti. İşte şirket tarafından açıklanan o rakamlar...

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Torunlar Arsa Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Restoran Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Korkmaz tarafından kuruldu.

Kiler GYO'dan 3 yeni proje: Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk'te satışlar Ağustos'ta başlıyor!

Kiler GYO Referans Ümraniye, Referans Pendik ve Referans Göktürk projelerinde lansman ve satış sürecinin Ağustos ayında başlayacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Torunlar GYO 2022'nin ilk 3 ayında ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? 

Torunlar GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporunda 2022'nin ilk 3 ayında elde edilen hasılat ve kira geliri verileri belli oldu. İşte raporda yer verilen o rakamlar...

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ber Solo İnşaat Gıda Tekstil Halkla İlişkiler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Tevfik Fuat Orgun tarafından kuruldu.

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu!

Osman Ataş, Torunlar GYO İnşaat ve Proje Yönetimi İşlerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevine ise Metin Karakoç atandı. 

Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba, Kiler GYO bağımsız yönetim kurulu üyesi oldu!

Kiler GYO'nun bağımsızlık beyanları bulunan Mustafa Kulu ve Mehmet Ballıbaba'nın bağımsız yönetim kurulu üye adayları şeklinde belirlenmesine karar verildi.

Referans Başakşehir Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

Referans Başakşehir Vadi projesi KİPTAŞ ve Kiler GYO ortaklığında inşa ediliyor. Peki projede son durum ne? KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt konuya ilişkin açıklama yaptı...

Marmara Evleri 4'te 2+1'ler 1 milyon 40 bin TL'ye!

İhlas Yapı imzası ve Kiler GYO güvencesi ile yükselen Marmara Evleri 4'te 2+1, 3+1 ve 4+1 konut tipleri bulunuyor. Projede yer alan 2+1'lerin fiyatları 1 milyon 40 bin TL'den başlıyor.  

Sultangazi'de paşa torunları ve mahalle sakinleri arasında arsa kavgası!

Çanakkale Savaşı'nın başarılı komutanlarından biri olan Mehmet Esat Bülkat'ın torunları olduğunu iddia eden üç kişi Sultangazi'ye bağlı Merkez Habibler Mahallesi'nin 48 milyon metrekarelik alanda hakları olduğunu iddia ederek, dava açtı.

Torunlar GYO Deepo ve Mall of Antalya AVM yıl sonu değerleme raporu!

Torunlar GYO, Deepo ve Mall of Antalya 2019 yıl sonu değerleme raporu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı. 

Kiler GYO'dan fiyat ve miktar hareketi açıklaması!

Kiler GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Kiler GYO'nun Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi iptal edildi! 

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan arsa üzerinde ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla imzalanan Gayrimenkul Satış Vaadi ve Kat Karşılığı İnşaat Sözleşmesi feshedildi...

Torunlar ve Kiler Grubu Haberi

Torunlar ve Kiler Grubu

Torunlar ve Kiler Grubu ortaklığıyla Kütahya'da hayata geçirilen "Sera Kütahya Alışveriş Merkezi" bünyesinde yeni açılan mağazalar ile alışverişe yeni bir boyut getirdi. Anadolu'nun en önemli kavşak noktalarından biri olan Kütahya-Eskişehir-Afyon karayolunun kesişim noktasında yer alan Sera Kütahya, 65 bin metrekare inşaat alanı, 41 bin metrekare kapalı alanı, 1100 araç kapasiteli açık otoparkı ile bölgenin en büyük alışveriş merkezi olarak dikkat çekiyor. 


Yerli ve yabancı birçok markayı ilk kez bölge halkı ile buluşturan Sera Kütahya, şimdi de DeFacto ile Kütahyalıları buluşturuyor. 



Bursa...