30 / 04 / 2024

Torunlardan Başkent Doğalgaza Altyapı GYO modeli

Torunlardan Başkent Doğalgaza Altyapı GYO modeli

Torunlar, Başkent Doğalgaz’ı Altyapı GYO’ya dönüştürüp, Kurumlar Vergisi ödemeyecek. Şirketi halka da açacak. Aziz Torun, şirketin 'Altyapı GYO’ya dönüştürülmesi için SPK'ya başvurduklarını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Tüp fiyatlarını gören vatandaşlar doğalgaza geçiyor! İşte zamlı tüp fiyatları...

Yeni yılın ilk tüp zammının yapıldığı açıklandı. Buna göre, tüp fiyatlarında gelen zamlar ocak söndürüyor. Zamlı fiyatları gören tüketiciler doğalgaza geçiş için işlemlere başladılar bile. İşte zamlı büyük ve küçük tüp fiyatları ve haerin detayları...

Elektrik ve doğalgaza dev indirim müjdesi! Cumhurbaşkanı Erdoğan peş peşe açıklandı!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, elektrik ve doğalgaza indirim müdjesini açıkladı. Peki elektrik ve doğalgaza ne kadar indirim geliyor? 

Bakan açıkladı! Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim gelecek?

Elektrik ve doğalgaza ne zaman indirim geleceği vatandaşlar tarafından sorgulanmaya başlandı. İşte bu konudaki son gelişmeler!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO 2021'in ilk 9 ayında ne kadar hasılat elde etti?

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun hasılatı, 2021'in ilk 9 ayında yüzde 16,4 arttı ve 3 milyar 958 milyon 386 bin 450 TL oldu.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan ilk yarıda 2.8 milyar TL'lik net satış!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO tarafından yayınlanan Geçici Vergi Beyannamesi'ndeki bilgilere göre; şirketin Haziran 2021 döneminde brüt satış rakamı 2 milyar 864 milyon 218 bin 831,33 TL oldu. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'dan 2021'in ilk yarısında 3.3 milyar TL'lik hasılat!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, 1 Ocak 2021 - 30 Haziran 2021 döneminde 3 milyar 268 milyon 373 bin 328 TL'lik hasılat elde etti. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun aktif büyüklüğü 5.8 milyar TL oldu!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal rapor ve faaliyet raporları hakkında açıklama yaptı. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun Ankara'daki 42 arsasının değeri 116.5 milyon TL!

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Ankara'daki toplam 42 adet parsele ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. 

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun davasında yeni gelişme! İstinaf yoluna gidilecek!

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO'nun tarafından eski haline getirilen toprak ve stabilize zeminler için zemin tahrip bedeli tahsil edilmemesine dair açtığı davada yeni gelişme yaşandı....

Başkent Doğalgaz GYO'nun sermayesi 750 milyon TL oldu!

Başkent Doğalgaz GYO, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda Başkent Doğalgaz GYO A.Ş Esas Sözleşmesi'ni yayınladı...

Başkent Doğalgaz organik büyüyecek!

2007'de kurulan Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO, beş milyon nüfusa sahip Ankara'da iki milyona yakın aboneye Türkiye'nin ise yaklaşık yüzde 7'sine hizmet sağlıyor. Dört yıl içinde 300 milyon TL yatırım harcaması yapan şirketin gündeminde halka arz süreci var.

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim!

Ankara Başkent Emlak Konutları iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Başkent Emlak Konutları projesinde metrekare fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor...

Başkent Emlak Konutları Çankaya fiyatlar!

Başkent Emlak Konutları Çankaya fiyatlar 396 bin TL'den başlayarak değişiyor. Başkent Emlak Konutları, 2019 yılı sonunda tamamlanacak...

Torunlardan Başkent Doğalgaza Altyapı GYO modeli Haberi

Torunlardan Başkent Doğalgaza Altyapı GYO modeli

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye’de bir ilke imza atarak Başkent Doğalgaz’ı Altyapı GYO modeline çevirip, Kurumlar Vergisi’nden muaf yapacak. Torunlar Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanı ve Başkent Doğalgaz Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Torun, şirketi ‘Altyapı GYO’ya dönüştürülmesi için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuruda bulunduklarını belirterek, bu sayede Başkent Doğalgaz’ı halka arza hazırlamak istediklerini söyledi. 

‘Güzel imkanları var’

Torun, şunları kaydetti: “Şirketin Altyapı GYO’ya dönüştürülmesi için SPK’ya  müracaatımız var. Türkiye’de daha önce örneği olmayan bir model. Altyapı projeleri, köprüler, doğalgaz ve elektrik dağıtım gibi büyük yatırımların halka arzını sağlamak için SPK’nın öngördüğü yeni bir model. ‘Altyapı GYO’ modeli halka arz için daha güzel imkanlar sunuyor. Bu nedenle şirketi Altyapı GYO modeline uygun hale getirerek halka arza hazır hale getirmek istiyoruz.” Torun, Başkent...