23 / 07 / 2024

Toshiba sebze üretimi

Toshiba sebze üretimi

Teknolojinin devleri sebze üretimine girdi. Hükümetin büyük destek verdiği yeni trendin asıl hedefinin bir yandan ülkedeki gıda fiyatlarını düşürmek diğer yandan da ülkenin tarım sektörünün sürdürülebilir olmasını sağlamak olduğu belirtiliyor.

Almanya'da inşaat üretimi yüzde 0,7 arttı!

Almanya'da sanayi üretimi beklentinin altında arttı. Ekimde aylık yüzde 0,2 artan sanayi üretimi, piyasa beklentilerini karşılayamadı. Söz konusu dönemde enerji üretimi yüzde 5,9 geriledi, inşaat üretimi ise yüzde 0,7 artış kaydetti.

Sakarya Sebze ve Meyve Hali 30 milyon TL'ye satılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Erenler Yenimahalle'de bulunan Sebze ve Meyve Hali'ni satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 30 milyon TL olarak belirlendi.

Antalya Arena'nın enerji üretimi 5 yıldızlı otele eşdeğer!

Antalya Arena stadı çatı bölümünde kurulan güneş enerji sistemine yönelik konuşan EMO Şube Başkanı Metin, "Stadın enerji üretimi 500 yataklı 5 yıldızlı bir otelin tüketimine eşdeğer büyüklüktedir" dedi.

Siemens Türkiye'de tramvay üretimi için fabrika kuracak!

Alman sanayi şirketi Siemens, tramvay üretimi için yaklaşık 30 milyon Euro yatırımla Gebze'de yeni bir montaj fabrikası kuracak.

Avrupa'da inşaat üretimi yüzde 6 azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) son açıkladığı verilere göre Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi, Ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 6 azaldı.

Avrupa'da inşaat üretimi azaldı!

Eurostat bugün açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Avro Bölgesi'nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi bu yılın ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,2, geçen yılın ağustos ayına kıyasla da yüzde 6 geriledi.

Avrupa'da inşaat üretimi yıllık bazda yüzde 6 azaldı!

Euro Bölgesi'nde inşaat üretimi ağustos ayında aylık bazda yüzde 0,2, yıllık bazda ise yüzde 6 azaldı. Söz konusu dönemde aylık bazda yüzde 1,2 ve yıllık bazda yüzde 5 geriledi

Avrupa'da inşaat üretimi azaldı!

Avrupa İstatistik Ofisi'nin (Eurostat) bugün açıkladığı verilere göre, 19 üyeli Avro Bölgesi’nde mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretimi bu yılın ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 0,2, geçen yılın ağustos ayına kıyasla da yüzde 6 geriledi.

Araç Üretimi, Döküm ve Talaşlı İmalat Merkezi Üretim Tesisi projesinin toplantısı 27 Ekim'de!

Sakarya Karasu'da bulunan Savunma Sanayi Araçları Üretimi, Otobüs Üretimi, Ticari Araç Üretimi, Döküm ve Talaşlı İmalat Merkezi Üretim Tesisi Projesi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 27 Ekim 2015 günü yapılacak.

Toshiba: Akkuyu Nükleer Santral için biz hazırız!

JAPON elektronik üretim şirketi Toshiba'nın İş Geliştirme Yöneticisi Toyoaki Fujita, Türkiye'nin istemesi halinde, yeni bir nükleer projesinde söz sahibi olmak istediklerini bildirdi.

Sanayi üretimi Ağustos ayında yüzde 2,9 arttı!

Takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretim endeksi, ağustosta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,2, mevsim ve takvim etkisinden arındırılmış sanayi üretimi de bir önceki aya kıyasla yüzde 2,9 arttı.

Avrupa'da sanayi üretimi Temmuz'da yüzde 1,9 arttı!

Avro Bölgesi'nde sanayi üretimi bu yılın temmuz ayında beklentileri aşarak bir önceki aya göre yüzde 0,6, yılık bazda da yüzde 1,9 arttı.

Gölbaşı meyve, sebze, balık toptancı hali imar planı askıda!

Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Karaoğlan Mahallesi Meyve, Sebze ve Balık Toptancı Hali amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım Ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Toshiba sebze üretimi Haberi

Toshiba sebze üretimi


Japonya ve dünyanın önde gelen teknoloji şirketleri Panasonic, Fujitsu, Toshiba ve Sharp başta kıvırcık salata olmak üzere sebze üretimine girdi. Hükümetin büyük destek verdiği yeni trendin asıl hedefinin bir yandan ülkedeki gıda fiyatlarını düşürmek diğer yandan da ülkenin tarım sektörünün sürdürülebilir olmasını sağlamak olduğu belirtiliyor. Oluşturulan yeni politikaya uygun olarak şu sıralar daha önce hassas elektronik cihazların üretildiği pek çok tesis ultra modern tarım alanlarına dönüştürülmüş durumda. Sadece bu amaca hizmet etmesi için Fujitsu ülke çapında daha şimdiden 380 dijital tarım tesisi kurdu. 127 milyon kişinin yaşadığı Japonya’da toplam 15 milyon insanın potasyum alerjisi olduğu belirtiliyor. Bu durumu dikkate alan şirketler kıvırcık salata ve ıspanak gibi sebzelerde bulunan pek çok alerjik mineralleri arındırarak üretim...