04 / 05 / 2024

Toskana Orizzonte 3. Etap indirim

Toskana Orizzonte 3. Etap indirim

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Toskana Orizzonte'de 3.2 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Karaağaç Mahallesi, Sırtköy Bulvarı'nda yer alan Toskana Orizzonte projesinde yer alan villa icradan satışa çıkarıldı. Toskana Orizzonte'de yer alan villa için 3 milyon 642 bin TL bedel isteniyor. 

Toskana Orizzonte 3. Etap'ta yüzde 8 indirim!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu.

Toskana Orizzonte projesi pilotlar tarafından tercih ediliyor!

Büyükçekmece göl vadisinde yer alan ve yatay mimarisi ile dikkat çeken Toskana Orizzonte projesi 3. Havalimanına yakınlığı sebebiyle pilotların tercihi oluyor.

Toskana Orizzonte'de 1. Etap Eylül'de teslim!

İnşaat alanı 450 bin metrekare olarak dizayn edilen projede Emaar Türkiye-Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı Toskana Orizzonte'de villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları!

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. İstanbul Büyükçekmece'de inşa edilen projede 3 ve 7 odalı olarak tasarlanan konutlar yer alıyor.

Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı!

Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. 3 ve 7 odalı olarak dizayn edilen konutlardan oluşan proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Toskana Orizzonte Villaları ödemeleri!

Villa tiplerinin 3 ile 7 oda arasında değiştiği proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Toskana Orizzonte Villaları ödemeleri kapsamında banka kredisiyle taksitlendirme yapılabiliyor.

Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut!

Toplam 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde bulunan proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Arıkan Yapı Toskana Orizzonte satılık konut tipleri 3 ile 7 oda arasında değişiyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Büyükçekmece Toskana Orizzonte satış fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında gerçekleşeceği proje 450 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor.

Toskana Orizzonte Konutları satılık daire!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte Konutları satılık daire teslimleri bu yılın Eylül ayında yapılacak. Proje toplam 450 bin metrekare inşaat alanına sahip.

Toskana Orizzonte daire fiyatları!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı ortaklığıyla hayata geçirilen Toskana Orizzonte 450 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yayılıyor. Peki Toskana Orizzonte daire fiyatları ne kadar?

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de metrekare fiyatı 650 bin dolar!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte projesi İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de ilk etap Eylül'de teslim!

İnşaat alanı 450 bin metrekare olarak planlanan projede villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı. İlk etabın Eylül'de teslim edileceği Toskana Orizzonte projesinde fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte 3. Etap indirim Haberi

Toskana Orizzonte 3. Etap indirim

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde bulunan Toskana Vadisi içinde Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte’nin üçüncü ve son etabı satışa sunuldu. Geniş bahçeli 80 villa için yüzde 10 KDV indirimine ek yüzde 8 indirim de Arıkan Yapı tarafından uygulanacak


Toskana Vadisi içinde inşa edilen ve Türkiye’ye Arıkan Yapı’nın getirdiği tek katlı villa konseptinin en güzel örneği olan Toskana Orizzonte’de üçüncü etap inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Ekim 2015’de birinci, Haziran 2016’da ise ikinci etapta yaşamın başladığı projede üçüncü etabın Haziran 2018 tarihinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 440 dönüm arazi üzerine kurulu Toskana Orizzonte projesinde üçüncü etap 210 dönüm üzerinde sadece 80 villadan oluşuyor. Sosyal tesislere yakınlığı ve geniş bahçeleri ile dikkat çeken son etap yüksek kotta bulunan villalarıyla da ailelerin tercihi...