28 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı!

Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı!

Firma: Emaar Türkiye-Arıkan Yapı

Proje: Toskana Orizzonte

Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı kapsamında banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabiliyor. 3 ve 7 odalı olarak dizayn edilen konutlardan oluşan proje İstanbul Büyükçekmece'de inşa ediliyor.



Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı kapsamında fırsatlar devam ediyor. Proje TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 21 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre mesafede bulunuyor.


İlk etap teslimlerinin Eylül 2015, 2. etap teslimlerinin Haziran 2016 tarihinde gerçekleşeceği  Toskana Orizzonte  villa fiyatları 650 bin dolardan başlıyor. Proje 187 adet villadan oluşuyor.


Emaar Türkiye Yapı ile Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte Evleri İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de yükseliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor.


Arıkan Yapı Toskana Orizzonte'de açık tenis ve yürüyüş alanları, squash ve padel kortlarıyarı basketbol ve voleybol sahaları olimpik kapalı ve açık yüzme havuzu, Sağlık Kulübü, kids gym, SPA ve güzellik merkezi gibi sosyal olanaklar mevcut.


Toskana Orizzonte Villaları ödeme planı!

Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan yüzde 75'lik kısım banka kredisiyle veya firma bünyesinde kredi ile taksitlendiriliyor. 


Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim

Telefon: 0 212 850 83 00

Web: http://www.toskanavadisi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön