30 / 04 / 2024

Toskana Orizzonte basın toplantısı

Toskana Orizzonte basın toplantısı

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçen Toskana Orizzonte Projesi’nin toplantısı 29 Aralık 2015 günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında Büyükçekmece'de gerçekleşecek.

Toskana Orizzonte'ye Londra'dan 4 ödül!

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde hayata geçirdiği Toskana Orizzonte projesi ile tek katlı villa yaşamının temsilcisi Arıkan Yapı Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden European Property Awards’tan dört ödülle döndü.

Toskana Orizzonte projesi pilotlar tarafından tercih ediliyor!

Büyükçekmece göl vadisinde yer alan ve yatay mimarisi ile dikkat çeken Toskana Orizzonte projesi 3. Havalimanına yakınlığı sebebiyle pilotların tercihi oluyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de fiyatlar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından inşa edilen Toskana Orizzonte projesinde villaların büyüklükleri 179 metrekare ile 695 metrekare arasında değişiyor. Projede fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece'de lüks villalar 650 bin dolardan!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzasını taşıyan Toskana Orizzonte projesinde fiyatlar 650 bin dolardan başlıyor. Toskana Orizzonte projesinde ilk etapta teslimler başlarken, 2. etap Haziran'da teslim ediliyor...

Toskana Orizzonte'nin ilk etabında yaşam başladı!

Toskana Orizzonte’de ilk etap villalar sahiplerine teslim ediliyor. Türkiye’ye Arıkan Yapı’nın getirdiği tek katlı villa konseptinin en güzel örneği olan Toskana Orizzonte’de ikinci etabın inşaatı hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte'de 2.etap teslimleri Haziran 2016'da!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı imzası taşıyan Toskana Orizzonte projesinda villa fiyatları 650 bin dolardan başlangıç gösteriyor. Hemen teslim projelerde ikinci etap teslimleri 2016 yılının Haziran ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Toskana Orizzonte projesinin toplantısı 29 Aralık'ta!

Emaar Türkiye ve Arıkan Yapı tarafından hayata geçen Toskana Orizzonte Projesi’nin toplantısı 29 Aralık 2015 günü 10:00 ile 12:00 saatleri arasında Büyükçekmece'de gerçekleşecek.

Toskana Orizzonte'de teslimler 30 Eylül'de başlıyor!

Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı, Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışlarını hız kesmeden sürdürüyor.

Toskana Orizzonte'de 109 villanın yüzde 60'ı satıldı!

Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan, satışları devam eden Toskana Orizzonte projesinin lansmanından bu yana ilk iki etapta yer alan 109 villanın yüzde 60'ının satışını gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları devam ediyor!

İstanbul Büyükçekmece Göl Vadisi'nde 144 birimlik Park Village'ı tamamlayarak sahiplerine teslim eden Arıkan Yapı'nın Toskana Orizzonte projesinde tek katlı villa satışları hız kesmeden devam ediyor.

Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villa fiyatları!

Toplam 187 adet villanın yer aldığı Toskana Orizzonte Villaları Emaar Türkiye Yapı ve Arıkan Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Peki Büyükçekmece Toskana Orizzonte Villaları fiyatları nedir?

Toskana Orizzonte'de 1. Etap Eylül'de teslim!

İnşaat alanı 450 bin metrekare olarak dizayn edilen projede Emaar Türkiye-Arıkan Yapı imzası bulunuyor. Fiyatların metrekare bazında hesaplandığı Toskana Orizzonte'de villalar 3 ve 7 odalı olarak tasarlandı.

Toskana Orizzonte satış fiyatları!

Toskana Orizzonte satış fiyatları villaların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Arıkan Yapı ve Emaar Türkiye Yapı tarafından inşa edilen projede 187 adet villa yer alıyor.

Toskana Orizzonte basın toplantısı Haberi

Toskana Orizzonte basın toplantısı

Büyükçekmece Göl Vadisi’nde Emaar Türkiye ve Türkiye’de tek katlı villa yaşamının mimari Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen Toskana Orizzonte Projesi’nde ilk etabın inşaatı tamamlanmıştır.Arıkan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Habip Arıkan’ın 2015 değerlendirmesi yapacağı ve proje hakkındaki güncel bilgileri paylaşacağı basın toplantısında aynı zamanda 2016 hedefleri ve faaliyetleri de aktarılacaktır. 29 Aralık 2015 günü Büyükçekmece'de gerçekleşecek toplantı saat 10:00 ile 12:00 arası...