03 / 05 / 2024

tost makinaları

tost makinaları

Evine tost makinesi almak isteyen vatandaşlar bütçelerine uygun fiyatlı ve gelişmiş özelliklere sahip tost makinesi fiyatlarını araştırıyor.  Peki Arçelik tost makinesi fiyatları kaç TL? İşte Arçelik tost makinesi 21 Eylül 2022  fiyat listesi...

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakusan İş Makinaları Ve Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Yırlayıcı tarafından kuruldu.

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ağırtaş İş Makinaları Hafriyat İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Maşallah Ağırtaş tarafından kuruldu.

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençce Polyester Kimya Metal İnşaat Ve İş Makinaları Kiralama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Geçce tarafından kuruldu.

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Em Ay İş Makinaları Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Kuyucu tarafından kuruldu.

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çavdarlar İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Çavdar tarafından kuruldu.

Sinbo SSM-2513 tost makinesinin fiyatı görenleri şaşırttı! Tost makinesi almak isteyenler hemen baksın!

Evinde pratik bir şekilde lezzetli tostlar yapmak isteyenler için Sinbo, SSM-2513 tost makinesini uygun fiyatla satışa çıkardı. Sinbo, aynı zamanda, ürünün tüm özelliklerini de paylaştı.

Bizim Toptan’da 4 kg bulaşık deterjanı 54 TL’ye, 2 kg tost peyniri 294,90 TL’ye, 25 kg pirinç 881 TL’ye düştü!

Bizim Toptan Market’in ekim ayına özel hazırlanan ilk indirim kampanyası belli oldu. Bu kapsamda, 4 kg bulaşık deterjanı 54 TL’ye, 2 kg tost peyniri 294,90 TL’ye, 25 kg pirinç 881 TL’ye düştü. İşte 5 Ekim 2023 Perşembe fiyat listesi...

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salta İş Makinaları Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hazal Bilgin tarafından kuruldu.

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Flankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Orman Ürünleri Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Kazım Yetişen tarafından kuruldu.

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bevankes Grup İnşaat Malzemeleri İş Makinaları Hafriyat Nakliyat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 900 bin TL sermaye bedeli ile Necat Kayhan tarafından kuruldu.

ŞOK’ta Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK Market’in başlattığı indirim günleri yarın sona eriyor. Buna göre, Polisan tavan boyası 299 TL’ye, 3’lü valiz içi organizer 89,95 TL’ye, tost peyniri 115 TL’ye düştü. İşte 11 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Defans Gayrimenkul İş Makinaları İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Dengizmen tarafından kuruldu.

tost makinaları Haberi

tost makinaları

Evinde eskimiş, özelliğini kaybetmiş tost makinesini yenilemek ya da kendilerine tost makinesi satın almak isteyen binlerce kişi tost makinesi fiyatlarını ve özelliklerini araştırıyor. Kendilerine en uygun tost makinesini bulmak için arayışta olan kişiler, "Uygun fiyatlı tost makineleri" şeklinde aramalar yapıyor. Peki Arçelik tost makinelerinin fiyatları ne kadar? Arçelik tost makinesi kaç TL? Özellikleri neler? İşte Arçelik tost makinesi  21 Eylül 2022  fiyat listesi...

TM 6206 G Tost Makinesi
Fiyatı: 1.998 TL

Özellikleri:

Güç: 2000 W
Dilim Kapasitesi: 6
Sıcaklık Ayarı: 4
Plaka Kullanımı: Tek Yönlü

TM 6046 C Resital Tost Makinesi
Fiyatı: 3.298 TL

Özellikleri:

Güç: 2400 W
Dilim Kapasitesi: 6

Sıcaklık Ayarı: 5

Plaka Kullanımı: Çift Yönlü

TM 6046 CK Resital Tost Makinesi
Fiyatı: 3.498 TL


Özellikleri:

Güç: 2400 W

Dilim Kapasitesi: 6

Sıcaklık Ayarı: 5

Plaka Kullanımı: Çift Yönlü

TM 9946...