08 / 05 / 2024

tosya 50 fabrika arazi onayı

tosya 50 fabrika arazi onayı

Kastamonu’nun Tosya İlçesinde bir dizi ziyaretlerde bulunan Kastamonu Valisi Şehmus Günaydın Tosya’da 50 fabrika arazisine onay verdi.

Nova, Samsun’a 30 milyon euroluk fabrika kurmaya hazırlanıyor!

Nova Fashion Group, Samsun’a 30 milyon euroluk yatırımla fabrika kurmak için kolları sıvadı. Grubun erkek giyim markası Hemington, 2025 yılına kadar 50, kadın markası Knitss ise 20 mağazaya ulaşmayı hedefliyor.

Gayrimenkul değerleme tarifesine yüzde 50'ye yakın zam geldi! SPK duyurdu: Konut, ofis, fabrika, arsa.. Tek tek değişti!

SPK 2023 yılı gayrimenkul değerleme asgari ücret tarifesi tutarlarında güncellemeye gitti ve yaklaşık yüzde 50 oranında zam uyguladı. İşte o rakamlar...

Silivri'deki Kablotek Fabrika binası 50.6 milyon TL'ye icradan satılıyor!

T.C. Silivri İcra Dairesi, İstanbul ili, Silivri ilçesi, Alipaşa Mahallesi, Uzunpara Mevkii, 339 ada 4 parselde yer alan Kablotek Fabrika binasını 50 milyon 644 bin 785 TL'ye icradan satıyor...

Tekirdağ Süleymanpaşa'da 50.7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatları!

T.C. Tekirdağ İcra Dairesi, Tekirdağ ili, Süleymanpaşa ilçesi, Zafer Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatlarını 50 milyon 728 bin 2 TL'ye satıyor...

Kocaeli'de fabrika kurulacağı duyuruldu! Arsa fiyatları yüzde 50 arttı!

Kocaeli'nin Başiskele ilçesinde, otomotiv devleri Ford Otosan ve Volkswage'nin fabrika kuracağını açıklaması, bölgede bulunan arsa fiyatlarını yükseltti.

Van'da 50 yeni fabrika kurulacak!

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) tarafından Cazibe Merkezlerini Destekleme Programı kapsamında Van'da 50 yeni fabrika kurulacak. 

Berdan Mardini Mardin'de fabrika kuruyor!

Şarkıcı Berdan Mardini, Mardin'de doğup büyüdüğü mahalleye vefa borcunu ödemek için fabrika kuruyor. Fabrikada ise 50 kişi istihdam edecek.

Manisa'da 9.8 milyon TL'ye icradan satılık fabrika tesisi ve arsası!

Manisa 4. İcra Dairesi, Manisa Şehzadeler İlçesi Karaağaçlı Mahallesi 131 ada, 6 parsel sayılı fabrika binası ve müştemilatı ile arsası 9 milyon 797 bin 611,50 TL'ye icradan satışa çıkardı...

Ankara OSB'de 300 yeni fabrika kurulacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ankara Organize Sanayi Bölgesi’nin büyütüleceğini ifade etti. Bakan Varank “Bu alanda 300 yeni fabrika kurulacak. Bu 50 bin kişilik ilave istihdam demek’’ diye konuştu.

Sunny Silivri'de 50 bin dolarlık fabrika kuracak!

Atmaca Grup, Silivri'de satın aldığı 50 bin metrekarelik arazisi üzerinde yeni fabrika kuracak..

Gaziantep Şehitkamil'de 3.4 milyon TL'ye satılık fabrika!

Gaziantep ili, Şehitkamil İlçesi, Aktoprak Mahallesi'nde yer alan fabrika ve arsası 3 milyon 440 bin 593,50 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Limak Holding'den Afrika'ya 50 milyon dolarlık fabrika!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika ziyaretinde Limak Holding de 50 milyon dolarlık fabrika açacak.

Ytong, Türkiye'de 3 yeni fabrika açacak!

Tüm gelişmelere inat Türkiye’deki yatırımını artırmaya karar veren Ytong, üretimini yüzde 50 artıracak. Türkiye’de 53 yıllık bir geçmişi olan Ytong, 6 olan fabrika sayısını artırmak için düğmeye bastı.

tosya 50 fabrika arazi onayı Haberi

tosya 50 fabrika arazi onayı

OSB müteşebbis heyet toplantısına katılmak için ilçeye gelen Vali Şehmus Günaydın Hükümet Konağı girişinde Kaymakam Yusuf Cıbır, Özel İdare genel Sekreteri Zafer Tahir Karahasan, Garnizon Komutanı J. Yzb. Sefer Sezer, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Kıraç, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi ve protokol üyeleri tarafından karşılandı. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısına katılan Vali Şehmus Günaydın OSB’nin ikinci etap kurulum için 1.000.000 (bir milyon) m2 lik alanın fizibilite çalışmaları konusunda bilgi aldı. Yaklaşık 600bin m2lik alanda kurulan ve 41 parsel olan Tosya OSB’nin kısa sürede fabrikaların kurularak çalışmaya başlaması ve halen aktif 13 fabrikanın olması, 22 fabrikanın inşaatının devam etmesi ve doluluk oranının %80’i geçmesi nedeniyle ikinci etap OSB çalışmalarının başlatılmasını olumlu karşılayan Vali...